Εδώ οι ΑΓΓΕΛΙΕΣ κοστίζουν ελάχιστα και έχουν αποτέλεσμα !!!

Δημοσίευσε την αγγελία σου γρήγορα και αποτελεσματικά

2

Έχεις σπίτι; αυτοκίνητο και ψάχνεις να τα πουλήσεις ή να τα ενοικιάσεις; Ψάχνεις να βρεις άτομα για να εργαστούν στην επιχείρηση σου; ή να βρεις εργασία;

Εδώ οι ΑΓΓΕΛΙΕΣ κοστίζουν ελάχιστα και έχουν αποτέλεσμα !!!

Η απήχηση που έχουν οι αγγελίες στο Cyclades24.gr είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Μπορείτε να ρωτήσετε όλους αυτούς που έβαλαν μια οποιαδήποτε αγγελία. Αυτό συμβαίνει γιατί η σελίδα έχει καθημερινά 20.000 επισκέψεις, αλλά και γιατί η αγγελία σας δεν εμφανίζεται μόνο στην ενότητα ΑΓΓΕΛΙΕΣ.

Εμφανίζεται και μέσα στα άρθρα του Cyclades24.gr ή ακόμη και στην αρχική σελίδα, στην κατηγορία αγγελίες και φυσικά προωθείται σε ένα δίκτυο με 300.000 ακόλουθους στα Social Media.

Για οποιαδήποτε αγγελία δοκιμάστε την «αναγνωσιμότητα’  του C24 και θα εκπλαγείτε ευχάριστα.

ΑΚΙΝΗΤΑ (ΠΩΛΗΣΕΙΣ – ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ) – ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ – ΜΗΧΑΝΕΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΕΡΓΑΣΙΑ – ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Το κόστος της Αγγελίας ξεκινάει από 25€ το μήνα. Μπορείτε εάν θέλετε να ζητήσετε να ενημερωθείτε και για τα επιλεγμένα πακέτα προβολής της Αγγελίας σας, που υπάρχουν στο Cyclades24.gr

Για οτιδήποτε θέλετε να ρωτήσετε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στο 6937186961 ή να μας επισκεφθείτε στα γραφεία μας πλατεία Μιαούλη (1ος όροφος), πάνω από το ΤΑΚΑ-ΤΑΚΑ στην Ερμούπολη. (ΕΙΣΟΔΟΣ: Απέναντι από τα ταξί της πιάτσας, στις καμάρες)

 

Πως μπορείς να στείλεις τη δική σου Αγγελία

  • Στείλετην αγγελία σου στο email [email protected] (κείμενο, φωτο και στοιχεία επικοινωνίας)
  • Τηλεφωνικά: Αν έχεις οποιαδήποτε απορία ή αν δεν μπορείς να συμπληρώσεις τη φόρμα επικοινώνησε στο 6937186961 και θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις την καταχώρηση της αγγελίας σου τηλεφωνικά.
  • Μπορείς επίσης να περάσεις από τα γραφεία μας
  • Σελίδα μας στο Facebook

Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο κείμενο και στις φωτογραφίες, ενώ η δημοσίευση των αγγελιών χρεώνεται σε μηνιαία βάση.

Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε τακτικά για τις νέες μας υπηρεσίες και προσφορές.