Σύρος, Εμπορικός Σύλλογος, ωράριο λειτουργίας καταστημάτων, Μεγάλη Εβδομάδα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σύρου ενόψει της θερινής περιόδου, θα ήθελε να ενημερώσει και να υπενθυμίσει στο κοινό και στους επαγγελματίες τα εξής:

Ο ανεφοδιασμός των καταστημάτων παντός είδους στην Ερμούπολη της Σύρου και συγκεκριμένα από το ύψος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έως και το κέντρο της αγοράς θα πρέπει βάση του μέτρου που είναι σε ισχύ, να πραγματοποιείται στις ώρες από νωρίς το πρωί έως και τις 10.30 π.μ και από τις 14.30 μ.μ έως και τις 18.00 μ.μ..

Η παραβίαση των παραπάνω ωρών συνιστά και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην κίνηση των επιβατηγών οχημάτων και στην πρόσβαση των καταναλωτών στα καταστήματα της Ερμούπολης.

Η διέλευση των επαγγελματικών οχημάτων των εταιριών μεταφοράς και των χονδρεμπόρων είναι απαραίτητη αρκεί να τηρείται το ωράριο του ανεφοδιασμού. Θερμή παράκληση του Εμπορικού Συλλόγου Σύρου για τη συμμόρφωση όλων των εμπλεκομένων, ώστε η λειτουργία της αγοράς τη θερινή περίοδο να είναι απρόσκοπτη και ομαλή προς το συμφέρον καταστημάτων, επιχειρηματιών και καταναλωτών.

 

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here