Πότε ανακοινώνεται το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις Κυκλάδες. Γίνεται “μάχη” από τους ενδιαφερόμενους

Οι εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου πλησιάζουν και σε επίπεδο Κυκλάδων, παρουσιάζεται μεγάλο ενδιαφέρον για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, καθώς, σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά και το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη αναδειχθεί πρώτο, είναι πολύ πιθανό να κερδίσει τις τρεις από τις τέσσερις έδρες στο νομό μας.

Όπως έχει προαναγγελθεί, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις 10 Ιουνίου, ώστε να προκηρυχθούν επισήμως οι εθνικές εκλογές. Αμέσως μετά και σε διάστημα λίγων ημερών, θα ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα, όπως και στις Κυκλάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις Κυκλάδες στο οποίο θα συμμετέχουν έξι υποψήφιοι, είναι σχεδόν έτοιμο. Όπως ήδη είναι γνωστό, δεδομένες θεωρούνται τρεις θέσεις, αυτή του νυν βουλευτή Κυκλάδων και πρώην υπουργού, Γιάννη Βρούτση, της πολιτευτή Κυκλάδων Κατερίνας Μονογυιού και συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Φίλιππου Φόρτωμα, το όνομα του οποίου ήδη έχει ανακοινωθεί επίσημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ετήσια μαθητική συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Πάρου

Εξαιρετικά πιθανή είναι και η συμμετοχή του πολιτευτή Κυκλάδων, Γιώργου Βακόνδιου, ο οποίος, λογικά, θα είναι ξανά υποψήφιος. Για τις υπόλοιπες δύο θέσεις γίνεται πραγματική «μάχη», καθώς το ενδιαφέρον στελεχών απ’ όλο το νομό είναι έντονο, χωρίς ωστόσο να έχουν διαρρεύσει περισσότερες πληροφορίες. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι, εξαιτίας της ποσόστωσης τουλάχιστον η μία από τις δύο υποψηφιότητες θα ανήκει σε γυναίκα.

Σε κεντρικό επίπεδο, η Νέα Δημοκρατία φαίνεται πώς έχει σχεδόν καταλήξει στους ανθρώπους που θα εμπιστευθεί στις Κυκλάδες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις ακόμη και πριν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.