Οριστικό. Αυτοί είναι οι 6 υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στις Κυκλάδες

0

Αυτοί θα ειναι οι υποψηφιοι βουλευτές με την Νεα δημοκρατία στις Κυκλάδες συμφωνα με αποκλειστικά πληροφορίες.

ΒΑΚΟΝΔΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
ΚΑΦΟΥΡΟΣ ΜΑΡΚΟΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ
ΜΟΝΟΓΥΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ
ΠΡΙΝΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΕΙ
ΦΟΡΤΩΜΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ

 

Γιώργος Βακόνδιος από την Σύρο. Είναι υποψήφιος σε όλες τις βουλευτικές εκλογικές αναμετρήσεις από το 2012 έως σήμερα. Ο πολιτευτής Κυκλάδων της ΝΔ είναι οικονομολόγος και εργάζεται ως υψηλόβαθμος διοικητικό στέλεχος στην εταιρία Gnomi+Draftfcb. Σε κομματικό επίπεδο, κατέχει θέση υπεύθυνου Ακτοπλοΐας στον Τομέα Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της ΝΔ.

Γιάννης Βρούτσης από τη Νάξο. Εκλέγεται βουλευτής Κυκλάδων ανελλιπώς από το 2007. Από το 2012 έως το 2015 ανέλαβε τη νευραλγική θέση του Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας στην Κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά. Από το 2015 έως σήμερα, με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη κατέχει θέση κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος. Έχει εργαστεί ως οικονομολόγος στο Υπουργείο Οικονομικών για πολλά χρόνια.

Μάρκος Καφούρος από την Σαντορίνη. Θα πάρει το “βάπτισμα” στις βουλευτικές εκλογές στις οποίες συμμετέχει για πρώτη φορά. Είναι εν ενεργεία αντιδήμαρχος στο Δήμο Θήρας στους τομείς Παιδείας, Πολιτικής Προστασίας, Κοινωνικής Μέριμνας και Αγροτικής Ανάπτυξης. Είναι γεωπόνος, ενώ διετέλεσε πρόεδρος της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου και Οίνου.

Κατερίνα Μονογυιού από τη Μύκονο. Δηλώνει παρούσα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ από το 2012 σε όλες τις εκλογές αναμετρήσεις. Είναι πτυχιούχος Διατροφής και Διαιτολογίας, ενώ η ενασχόλησή της με τον πολιτικό χώρο ξεκίνησε από την δραστηριοποίησή της στην ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων.

Δέσποινα Πρίνια από την Σύρο. Έχει καταγωγή από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων. Είναι ακαδημαϊκός με σημαντικό ερευνητικό έργο σε διάφορες ενότητες. Από το 2009 είναι η εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Διεθνές Ερευνητικό Πρόγραμμα “Transforming Business” του Πανεπιστημίου Cambridge, για την εξάλειψη της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού. Είναι Τομεάρχης Πολιτιστικού Επιχειρείν, στη Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων της Ν.Δ.

Φίλιππος Φόρτωμας από την Τήνο. Θα είναι για πρώτη φορά υποψήφιος σε βουλευτικές εκλογές. Κατέχει πτυχίο ιστορικού, υπήρξε για αρκετά χρόνια πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων, ενώ επί σειρά ετών είναι επιστημονικός συνεργάτης στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Στο παρελθόν διετέλεσε Αναπληρωτής Γραμματέας Οικουμενικού Ελληνισμού του κόμματος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here