«Θα πεθαίναμε και δεν θα τον βρίσκαμε»-Συγκλονίζει ο αδερφός του Δημήτρη Γραικού

0

Εν αναμονή της απολογίας του κατηγορουμένου στον ανακριτή για τη δολοφονία του Δημήτρη Γραικού, η οικογένεια του επιχειρηματία που δολοφονήθηκε πριν δυόμισι χρόνια ζητά την παραδειγματική τιμωρία του δράστη.

Ο αδελφός του 59χρονου, μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 σε ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων, μιλώντας για τις στιγμές απόγνωσης που έζησε η οικογένεια Γραικού όλα αυτά τα χρόνια.

«Κοντεύαμε να τρελαθούμε. Μπορεί να πεθαίναμε κι εμείς και δεν θα τον βρίσκαμε. Οπωσδήποτε ησυχάσαμε». Μάλιστα αποκαλύπτει πως εξαρχής, είχε την αίσθηση ότι ο κατηγορούμενος ήταν ο δολοφόνος του αδερφού του:

«Όχι μόνο εμένα κορόιδεψε, όλη την κοινωνία. Είχα το ένστικτό μου. Πήγα κι εγώ μέχρι τη μονάδα του. Θαμμένος ήταν εκεί δίπλα ο αδελφός μου και ο κύριος μας έπαιζε θέατρο», ανέφερε και συνέχισε: «Πώς κοιμόταν αυτός ο άνθρωπος; Δεν είχε τύψεις; Άραγε, τι καρδιά έχει;».

Η σύζυγος του επιχειρηματία ανέφερε για όσους συνέχισαν να ερευνούν την υπόθεση μέχρι τέλους:
«Έδωσαν την ψυχή τους δυόμισι χρόνια, για να βρουν τον σύζυγό μου. Εγώ ήξερα ότι δεν έχει κλείσει ποτέ αυτή η υπόθεση. Δεν θα την έκλειναν ποτέ ένα δεν μάθαιναν τι έχει γίνει ο Γραικός».

Παρακολουθήστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

news.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here