Οι αυτοδιοικητικές εκλογές τελείωσαν, αλλά αρκετά από τα προβλήματα του τόπου μας είναι υπαρκτά αν και έχουν δρομολογηθεί ή προχωρούν προς την σωστή κατεύθυνση.

Η ετυμηγορία του Συριανού λαού είναι κατά πάντα σεβαστή και συγχαρητήρια στο νέο Δήμαρχο Σύρου – Ερμούπολης κ. Νίκο Λειβαδάρα και στους νικητές και ηττημένους για τον αγώνα τους.  Μακάρι η πόλη και το νησί μας να πάει ακόμα πιο μπροστά.

Πρέπει να παραδεχθούμε ότι σε σχέση με το παρελθόν το νησί μας έχει ξεφύγει από την παρακμή, το τέλμα και την ακινησία, έχει κάνει αρκετά βήματα μπροστά και σήμερα θέλουμε να αισιοδοξούμε ότι και αυτά που έχουν δρομολογηθεί θα βρουν την λύση τους.

Ο λαός επέλεξε μια νέα αλλά και παλαιά δημοτική αρχή δοκιμασμένη, η οποία έχει δώσει πολλές υποσχέσεις και στο παρελθόν και τώρα και εύχομαι αυτά που δεν έγιναν επί 25 χρόνια και αυτά που λένε ότι δεν έγιναν επί Δημαρχίας κ. Γιώργου Μαραγκού να τα κάνουν τώρα και με την συμπαράσταση της μειοψηφίας, την συνεργασία όλων των φορέων και την συμμετοχή των δημοτών μας.

Διότι όλοι έχουμε τον ίδιο στόχο, την πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου μας. Είμαστε μέσα στο ίδιο σκάφος και δεν πρέπει το σκάφος να οδηγηθεί στα βράχια, ώστε η Σύρος μας να αποφύγει την ερήμωση και την εγκατάλειψή της από τη νέα γενιά και τα παιδιά μας.

Διότι σε αντίθετη περίπτωση δεν ξέρουμε εάν θα υπάρξει επόμενη ημέρα και εάν θα είναι μαύρη και άραχλη.

Συγχαρητήρια και στον φίλο μου και παλιό μου συναθλητή στον χώρο του ποδοσφαίρου Τάκη Χάλαρη που με ένα σκίτσο του είπε χίλιες λέξεις, ότι εφαρμόστηκε η παλαιά γνωστή τακτική των εκλογομαγειρίων του  συμπαθούς φίλου μου πρώην Δημάρχου Γιάννη Δεκαβάλλα. Να διαλέγει σταφύλια και από τα διπλανά αμπέλια, δίδοντας μάλιστα και προίκα στο νέο Δήμαρχο το παλιό κουρασμένο και φθαρμένο πολιτικό προσωπικό του. Συγχαρητήρια και σε κείνον, διότι είναι ειλικρινής και τα παραδέχεται και καμαρώνει γι΄αυτά.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Θ. ΔΑΦΝΑΣ

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here