Δημήτρης Μπάιλας: «Δίνουμε τη μάχη όλοι μαζί για να κάνουμε την παράταξη και πάλι πρώτη»

0
Μπάιλας Δημήτρης

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη εκφρασμένη βούληση 220.000 ψηφοφόρων που επέλεξαν στις εκλογές του προηγουμένου Νοέμβρη την Φώφη Γεννηματά αρχηγό του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Δεν μπορεί να υπάρχει διαρχία στο ΚΙΝΗΜΑ.

Όσο ευφυής και ισχυρή προσωπικότητα  να είναι κανείς, αφενός μεν δεν μπορεί να απαιτεί και να σηκώνει δική του παντιέρα, ιδιαίτερα σε τόσο κρίσιμες για το χώρο στιγμές, αφετέρου θα πρέπει με αυτοκριτική να εξετάσει εάν το ύφος και οι πολιτικές που ακολούθησε μετά το 2010   βοήθησαν  την παράταξη, ή ήταν εκείνες που την συρρίκνωσαν στο 4%;!

Η Φώφη η Γεννηματά παρέλαβε την παράταξη στο 4% και την έφτασε στο 8% με υπομονή και μεθοδικότητα προσπαθώντας να την διευρύνει σε όλο το προοδευτικό πολιτικό φάσμα.

Αυτό πιθανόν να μην αρέσει σε κάποιους που θέλουν το ΚΙΝΑΛ συνεργαζόμενο υπόλοιπο της Ν.Δ. ή συμπλήρωμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Δυστυχώς τα παθήματα δεν  έγιναν μαθήματα.!

Είμαστε οι γνήσιοι εκφραστές του προοδευτικού κεντροαριστερού χώρου και  θα συνεχίσουμε την δική μας ανεξάρτητη πορεία με τις πόρτες του τρένου ανοιχτές σε όποιον αποδέχεται τις ιδέες και τις πολιτικές μας.

Δίνουμε τη μάχη όλοι μαζί, για να κάνουμε την παράταξη και πάλι πρώτη, με νέα ηγεσία,  κρατώντας από την ιστορία μας τα καλά και τα μεγάλα του ιστορικού ΠΑΣΟΚ, που χάρισε στους Έλληνες ευημερία και χαρές και έκανε την Ελλάδα μια υπερήφανη χώρα.

Όποιος απουσιάζει ενισχύει την επαναφορά της Δεξιάς και επιτρέπει στο ΣΥΡΙΖΑ να παραμένει στο πολιτικό προσκήνιο.

Τις κρίσιμες αυτές στιγμές ο κάθε ένας μετριέται στην ιστορία και στη συνείδηση του λαού.

 Δημήτρης Μπάιλας (πρώην νομάρχης, υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων με το ΚΙΝ.ΑΛ.)