Γεύσεις από τη Μήλο στο κέντρο της Αθήνας με πρωτοβουλία του Delicious Milos

0

H Μήλος δεν είναι μόνο «χάρμα οφθαλμών», αλλά και πανδαισία γεύσεων στην οποία συμβάλει το Public Café Restaurant, του Συντάγματος στην Αθήνα που παρουσιάζει  ως τις 15 Ιουνίου την τοπική γαστρονομία.

Το ειδικό μενού στολίζεται από πιταράκια Μήλου, τα παραδοσιακά τυροπιτάκια με γέμιση από κεφαλοτύρι, που παράγεται στο νησί, κρεμμύδι και φρέσκο δυόσμο, φλαουνάκια Μήλου, τα διάσημα χορτοπιτάκια με φρέσκα χόρτα του νησιού και σταφίδες, μοσχαράκι κοκκινιστό με κρέμα ξινομυζήθρας και για επιδόρπιο παγωτό βανίλια με γλυκό κουφέτο! Τα πιταράκια και τα φλαουνάκια ετοιμάζονται από τη δραστήρια  ομάδα του Delicious Milos στο νησί και ταξιδεύουν φρέσκα-φρέσκα για την Αθήνα!

Το Delicious Milos είναι μια ομάδα νέων ανθρώπων, επιχειρηματίες της εστίασης στη Μήλο, που αποφάσισε να αναδείξει και να διατηρήσει ζωντανή την τοπική γαστρονομία με στόχο τους  να κατοχυρώσει το νησί τη θέση που του αξίζει στη λίστα των ελληνικών γαστρονομικών προορισμών, αφού διαθέτει ιστορία, προϊόντα, πολιτισμό, συνταγές, όρεξη και πάθος!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here