WORLDCHAMPION Jet: Λαμπερό party με κοσμικές παρουσίες στα εγκαίνια του “πυραύλου” της Seajets (video+φωτο)

 

Παρουσία πλήθους κόσμου,  φίλων της Ελληνικής ακτοπλοΐας, συνεργατών της Seajets, δημοσιογράφων και αρκετών φίλων της οικογενείας Ηλιόπουλου εγκαινιάστηκε ο Πρωταθλητής της Καρδιάς μας…ένας Πραγματικός θαλάσσιος «πύραυλος» που αν δεν ταξιδέψεις στα 4 νησιά των Κυκλάδων, δεν μπορείς να το φανταστείς…

H SEA JETS Δρομολόγησε το ταχύτερο πλοίο τιμώντας έτσι την πρωτεύουσα που τόσο παραγκωνίστηκε τα τελευταία χρονιά ,τόσο σε ταχύπλοα όσο και ακτοπλοϊκά δρομολόγια.

 

Ο κ. Ηλιόπουλος κράτησε την υπόσχεση του και το μόνο που ζητάει απο τους Συριανούς να αγκαλιάσουν τα ταχύπλοο κάνοντας το δικό τους. Και η τιμή; 44 ευρώ από Σύρο για Πειραιά, ίδια τιμή με σύγκριση με τη πρώτη θέση επιβατηγού πλοίου, η ακόμα καλύτερα, 8 ευρώ ακριβότερο του συμβατικού , με αριθμημένη θέση και το απίστευτο; ταξίδι 2 ωρών λιγότερων σε ένα πολυτελέστατο περιβάλλον.

Η ελληνική ακτοπλοΐα διαθέτει στις τάξεις της ένα κορυφαίο ταχύπλοο σκάφος το WorldChampion Jet, που μπορεί να μεταφέρει με ασφάλεια και πιο γρήγορα τους επιβάτες του στις Κυκλάδες (Σύρος-Μύκονος-Νάξος-Σαντορίνη) από τον Πειραιά!

 

Το WorldChampion Jet είναι ένα μοναδικό ταχύπλοο σκάφος υψηλότατων επιδόσεων και προδιαγραφών, το οποίο μάλιστα κατέχει και μια θέση στα παγκόσμια ρεκόρ Guinness για την ταχύτητα του. Ειδικότερα, το πλοίο, έχει χωρητικότητα 6.400gt,μήκος 88 μέτρωνπλάτος 24 μέτρων και βύθισμα 4 μέτρων. Εξοπλίζεται με 2 πανίσχυρες τουρμπίνες αεροπορικού τύπου General Electric LM 2500, συνολικής ισχύος 50.000 kw, αναπτύσσοντας υπηρεσιακή ταχύτητα 45 κόμβων και μέγιστη ταχύτητα 50 Κόμβων, μεταφέροντας έως και 1.300 επιβάτες. Το πλοίο ναυπηγήθηκε στο Perth της Αυστραλίας από τα φημισμένα Austal Ships, το οποίο προκαλεί επάξια την έταιρη ναυαρχίδα της Seajets το Tera Jet, το οποίο είναι το μεγαλύτερο ταχύπλοο στον κόσμο. Εξάλλου και το WorldChampion Jet και το Tera Jet είναι μοναδικά ταχύπλοα πλοία στο είδος τους παγκοσμίως.

«Με την ένταξη του WorldChampion Jet στο στόλο μας, η δυναμική του δικτύου της Seajets ενισχύεται περαιτέρω και αναβαθμίζεται σε σημαντικό βαθμό. Διαθέτει το μεγαλύτερο στόλο ταχυπλόων παγκοσμίως, με 16 ταχύπλοα, καθώς και 4 συμβατικά πλοία, εξυπηρετώντας συνολικά 29 λιμάνια και περισσότερες από 260 διασυνδέσεις στο Αιγαίο», επεσήμανε ο Μάριος Ηλιόπουλος, Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Seajets.

«Τα παραπάνω αποτελέσματα οφείλονται στο γεγονός ότι επενδύουμε συνεχώς εδώ και 30 χρόνια, στην αναβάθμιση των θαλάσσιων μεταφορών στο νησιωτικό σύμπλεγμα της χώρας μας. Η Seajets βρίσκεται με διαφορά στο πρώτο σκαλοπάτι. Είμαστε και θα είμαστε πάντα δίπλα στον Έλληνα επιβάτη και ιδιαίτερα σε όλους τους κατοίκους των νησιών μας. Εξελίσσοντας καθημερινά τις υπηρεσίες μας στο Αιγαίο μειώνοντας όλο και περισσότερο χρονικά τις αποστάσεις και προσφέροντας πιο άνετα και πολυτελή ταξίδια».

Το WorldChampion Jet είναι ένα μοναδικό ταχύπλοο σκάφος υψηλότατων επιδόσεων και προδιαγραφών, το οποίο μάλιστα κατέχει και μια θέση στα παγκόσμια ρεκόρ Guinness για την ταχύτητα του. Ειδικότερα, το πλοίο, έχει χωρητικότητα 6.400 τόνων, μήκος 88 μέτρων, πλάτος 24 μέτρων και βύθισμα τεσσάρων μέτρων. Διαθέτει δύο πανίσχυρες τουρμπίνες αεροπορικού τύπου General Electric LM 2500, συνολικής ισχύος 50.000 kw, αναπτύσσοντας υπηρεσιακή ταχύτητα 45 κόμβων και μέγιστη ταχύτητα 50 κόμβων. Έχει μεταφορική ικανότητα 1.300 επιβατών. Το πλοίο ναυπηγήθηκε στο Perth της Αυστραλίας από τα φημισμένα Austal Ships. Η Seajets εκτός από το ταχύτερο επιβατηγό πλοίο στον κόσμο διαθέτει και το μεγαλύτερο σε χωρητικότητα ταχύπλοο παγκοσμίως, το Tera Jet.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί αυθεντικό μονοθέσιο της Formula 1, το οποίο κοσμεί το κεντρικό αίθριο του πλοίου. Πρόκειται για μία γνήσια Minardi που οδηγούσε ο Jos Verstappen και έκανε την εμφάνισή της σε πίστες τις χρονιές 2003-2004 και το οποίο θα συνοδεύει το WorldChampion Jet στα ταξίδια του.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος, λάτρης και πρωταθλητής αγώνων στη Formula Saloon, μαζί με την ομάδα του, εμπνεύστηκαν όλο το εσωτερικό του πλοίου με στιγμιότυπα αγώνων Formula 1 και στην πιο περίοπτη θέση του σκάφους και τοποθέτησαν ένα αυθεντικό μονοθέσιο της Formula 1, το οποίο έχει τρέξει στον κορυφαίο παγκοσμίως θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού υλοποιώντας ένα μοναδικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Στα εγκαίνια του ταχύπλοου το «παρών» έδωσαν εκατοντάδες προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων και ο κεντρικός πράκτορας της SEAJETS στη Σύρο, Κώστας Γαβιώτης, ο Συριανός καπετάνιος κ. Μαμίδης, γνωστοί δημοσιογράφοι, όπως ο κ. Τριανταφυλλόπουλος, ο Κώστας Σόμερ, η Ευριδίκη Βαλαβάνη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος  και η  Σάρα Εσκενάζυ.

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here