Τοποθέτηση για πεδίο προσγείωσης Ανάφης και την συνάντηση με τα στελέχη της Fraport

Τοποθέτηση του υποψήφιου δημάρχου Ανάφης Ιωάννη Πατηνιώτη για πεδίο προσγείωσης και την συνάντηση με τα στελέχη της Fraport

ANAFH-AERODROMEIO

Τοποθέτηση για πεδίο προσγείωσης Ανάφης και την συνάντηση με τα στελέχη της Fraport

Ίσως, για πρώτη φορά σε προεκλογική περίοδο, το νησί μας δε χωρίζεται στην μέση. Αυτό είναι επιτυχία και από τις δυο πλευρές . Θα πρέπει, ο κάθε υποψήφιος δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος, να σέβεται τις απόψεις και τις τοποθετήσεις της αντίθετης παράταξης ή τουλάχιστον αν θέλει να τις κρίνει, να το κάνει με αντεπιχειρήματα.

Δεν μπορώ όμως να δεχθώ, την αναφορά του ονόματος μου σε διαστρέβλωση γεγονότος, όπως και έγινε στην ομιλία του Δημάρχου Ανάφης στις 19/5, στην Αθήνα.

Το γεγονός είναι πως εγώ και ο δήμαρχος βρεθήκαμε με στελέχη της Fraport για να εξηγήσουμε την αναγκαιότητα της κατασκευής του πεδίου προσγείωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Άμεση βοήθεια της INTERAMERICAN σε Σύρο και Μύκονο, με σωτήριες αεροδιακομιδές

Τα στελέχη της εταιρίας, μας επιβεβαίωσαν προφορικά και γραπτά ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την κατασκευή του πεδίου προσγείωσης, για στρατιωτική χρήση και θέματα υγείας. Αλλά, δυστυχώς, μας απέρριψαν κατηγορηματικά το δικαίωμα, να χρησιμοποιήσουμε το πεδίο προσγείωσης για εμπορική χρήση, βάση της σύμβασης ελληνικού δημοσίου και Fraport.

Εξάλλου το βεβαιώνουμε και ως δήμος Ανάφης, με το έγγραφο 1111/30-10-2017.

Για το λόγο αυτό, θα παρακαλούσα το δήμαρχο, σε επόμενη ομιλία του, αν θελήσει να περιγράψει το ραντεβού στα στελέχη της Fraport με τον ίδιο τρόπο, να αναφέρει ότι πήγε μόνος.

Θα πρέπει να καταλάβουν οι πολίτες της Ανάφης, ότι εμείς ζητάμε τα επιπλέον χρήματα που χρειάζεται να δαπανηθούν για την αποπεράτωση του πεδίου προσγείωσης, ώστε να καλυφθεί μια έκτακτη ανάγκη. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να δαπανήσουμε άλλα χρήματα για την επέκταση του ή τη διαμόρφωση (χώρου στάθμευσης) όπως ήταν η προγραμματισμένη σύμβαση που απορρίφθηκε από το ΔΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Έφυγε από τη ζωή το μέλος του ΔΣ του Νοσοκομείου Θήρας Φωτεινή Εφεντάκη

Μόνο στην περίπτωση,που θα επιβεβαιώσουμε, ότι υπάρχουν εμπορικές δυνατότητες του πεδίου και με τη στήριξη τεχνικού και συμβουλευτικού γραφείου, να υπάρξει διαγωνισμός για την διαχείριση του από ιδιώτη.

Πατηνιώτης Ιωάννης

Υποψήφιος δήμαρχος Ανάφης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here