Χαμόγελα και δάκρυα χαράς στη Τελετή Καθομολόγησης Αποφοίτων & Απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων & Διπλωμάτων του ΤΜΣΠΣ

0

Με κάθε επισημότητα και επιτυχία επισφραγίστηκε η τελετή καθομολόγησης των αποφοίτων του τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων και η απονομή των μεταπτυχιακών τίτλων, διπλωμάτων και πτυχίων που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Θέατρο Απόλλων στην Ερμούπολη της Σύρου, παρουσία της αντιΠρυτάνισσας. του Πανεπιστημίου, κ. Μαρίας Μαύρη, του Κοσμήτορα της Πολυτεχνικής Σχολής, Σπύρου Κοκολάκη και του Πρόεδρου του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων & Συστημάτων, Φίλιππου Αζαριάδη – Τοπάλογλου και καθηγητών του Τμήματος.


Χαιρετισμό επίσης απηύθυναν ο νόμιμος εκπρόσωπος αποφοίτων, κ. Μποφυλάτος Σπύρος καθώς και ο Πρόεδρος του Φοιτητικού συλλόγου κ. Κουλαυτάκη Χρήστου.

Η αίθουσα του θεάτρου ήταν κατάμεστη από γονείς, φίλους και συγγενείς των πτυχιούχων φοιτητών ενώ οι φωτογράφοι έκαναν το θέατρο να αστράφτει από τα φλας…

Στη σκηνή του θεάτρου βρέθηκαν απόφοιτοι που περήφανοι άκουσαν τα ονόματά τους και παρέλαβαν τα πτυχία τους μετά την ορκωμοσία τους, μπροστά σε συγγενείς και φίλους που είχαν γεμίσει ασφυκτικά το θέατρο και τους χειροκρότησαν θερμά.


Αμέσως μετά, πραγματοποιήθηκε η καθομολόγηση αποφοίτων και απονομή Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών: Σχεδίαση Διαδραστικών και Βιομηχανικών Προϊόντων και Συστημάτων και Ολιστικά Εναλλακτικά Θεραπευτικά Συστήματα-Κλασσική Ομοιοπαθητική, ενώ η τελετή ολοκληρώθηκε με την καθομολόγηση αποφοίτων και απονομή διπλωμάτων του Τμήματος Μ.Σ.Π.Σ. και την Επίδοση χρηματικών επάθλων στους πρωτεύσαντες/σες φοιτητές/τριες του Προπτυχιακού και Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Τμ. ΜΣΠΣ από τον Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β’ και την κα Δέσποινα Παρασκευαϊδου.

Εμείς θα ευχηθούμε στους πτυχιούχους καλή σταδιοδρομία και γρήγορη επαγγελματική αποκατάσταση!

Δείτε στο web tv την Τελετή Καθομολόγησης των Αποφοίτων του Τμήματος Μ.Σ.Π.Σ.

 

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here