“Να επιλέξουμε αυτούς που θα συνεχίσουν να δίνουν όραμα και προοπτική στον τόπο μας” (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέντευξη του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης και επικεφαλής του συνδυασμού "Η Σύρος που αξίζουμε" Γιώργου Μαραγκού στο cyclades24

“Να επιλέξουμε αυτούς που θα συνεχίσουν να δίνουν όραμα και προοπτική στον τόπο μας” (ΒΙΝΤΕΟ)

Στους ρυθμούς των εκλογών της 26ης Μαΐου κινούνται πλέον όλοι οι Δήμοι και οι Περιφέρειες της χώρας με την προεκλογική περίοδο να είναι στην κορύφωσή της.

Στη Σύρο τέσσερις είναι οι υποψήφιοι συνδυασμοί που θα διεκδικήσουν τον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης, ανάμεσα σε αυτούς και ο συνδυασμός “Η Σύρος που αξίζουμε” του νυν Δημάρχου Γιώργου Μαραγκού.

Ο κ. Μαραγκός μίλησε στην κάμερα του cyclades24, παραχωρώντας μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη τόσο για τις επερχόμενες εκλογές όσο και την θητεία που ολοκληρώνεται και το έργο που έγινε με αυτόν στο “τιμόνι” του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.

 

Αφού κάλεσε τους δημότες να επιλέξουν αυτούς που θα συνεχίσουν να δίνουν όραμα και προοπτική στον τόπο, αναφέρθηκε στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του, τονίζοντας ότι είναι περήφανος γι’ αυτούς που το απαρτίζουν, καθώς είναι ένα κράμα έμπειρων στελεχών, αλλά και καινούριων προσώπων καταξιωμένων στον επαγγελματικό τους χώρο με διάθεση και όρεξη για προσφορά.

Ο Δήμαρχος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις “μεταγραφές-έκπληξη” δημοτικών συμβούλων που του άσκησαν έντονη κριτική στην παρούσα θητεία (Στρογγύλης, Ζουλουφός), όσο και για τις αποχωρήσεις στελεχών της παράταξής του.

Χαρακτήρισε το νέο εκλογικό νόμο της απλής αναλογικής ως ένα “πείραμα” που δοκιμάζεται στην τοπική αυτοδιοίκηση, τονίζοντας πως ο δικός του συνδυασμός είναι έτοιμος να προχωρήσει στις συνεργασίες και τις συμπράξεις που τυχόν θα απαιτηθούν.

Παράλληλα, αναφέρθηκε συνοπτικά στον απολογισμό της θητείας του, μιλώντας για τα σημαντικότερα έργα και δράσεις που υλοποιήθηκαν σε αυτή την πενταετία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here