Συνάντηση Καζαντζάκη με την Ένωση Γονέων Σύρου

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική ήταν η συνάντηση που πραγματοποίησε η υποψήφια Δήμαρχος Μαρία Καζαντζάκη με μέλη της Ένωσης Γονέων Δήμου Σύρου-Ερμούπολης

Συνάντηση Καζαντζάκη με την Ένωση Γονέων Σύρου

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική ήταν η συνάντηση, που πραγματοποίησε την Δευτέρα 6 Μαΐου 2019, η υποψήφια Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης κ. Μαρία Καζαντζάκη με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γονέων Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Πρώτα η Σύρος» κκ. Μαιρηλίνα Φρέρη και Γιώργος Δρόσος.

Τα κύρια ζητήματα θέματα, τα οποία συζητήθηκαν, ήταν η κρατική υπό χρηματοδότηση των σχολείων σε σχέση με τις καταγεγραμμένες ανάγκες καθώς και η μεταφορά των μαθητών. Έγινε επίσης εκτενής αναφορά σε προβλήματα υποδομών των σχολείων και σε ελλείψεις υλικοτεχνικών μέσων.

Η κ. Καζαντζάκη ευχαρίστησε την Ένωση Γονέων για την ενημέρωση και τόνισε χαρακτηριστικά: «συντάσσομαι πλήρως με τις πρωτοβουλίες της Ένωσης Γονέων και δεσμεύομαι να έχω στενή συνεργασία μαζί σας, με δεδομένο ότι πρέπει όλοι μαζί γονείς, φορείς και Δήμος να πράξουν τα βέλτιστα για τα παιδιά μας, το μέλλον του τόπου μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Επίσκεψη του Υφυπουργού Ναυτιλίας Ν. Σαντορινιού στις υπηρεσίες του Λιμενικού Σώματος στη Σύρο