Τη συνεργασία τους για την προσέλκυση τουριστών από την Κίνα σε επιλεγμένους ελληνικούς προορισμούς ανήγγειλαν ο ταξιδιωτικός οργανισμός “MY ODYSSEY” και ο όμιλος  “MTC GROUP”.

Η συνέργεια εντάσσεται στη γενικότερη στρατηγική της εταιρίας Συμβούλων Τουρισμού για την ενίσχυση των διεθνών της διασυνδέσεων με στόχο την προώθηση των προορισμών που έχει αναλάβει. Ανάλογη στρατηγική συμμαχία έχει συναφθεί και με τον οργανισμό “NAMASTE GREECE” που εξειδικεύεται στην Ινδία, ενώ προωθούνται και άλλες συνεργασίες με φορείς που προωθούν ειδικές μορφές τουρισμού.

Ο οργανισμός “MY ODYSSEY”  με γραφεία στην Αθήνα και στη Σαγκάη ετοιμάζει πακέτα ταξιδιών με βάση τη ζήτηση των πελατών του. Είναι επίσης γνωστός από το «Ελληνικό Σπίτι» που ίδρυσε και λειτουργεί στη Σαγκάη, ένα πολυχώρο πολιτιστικών και άλλων εκδηλώσεων για την προβολή της Ελλάδας.

Στη φωτογραφία διακρίνονται οι επικεφαλής των δύο εταιριών Νότης Μαρτάκης και Φωκίων Δρόσος με την κυρία Σαλώμη Χονδρούλη Experience Designer του κινεζικού ταξιδιωτικού οργανισμού.

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here