Μιχάλης Αλτουβάς

 

«Συμμετείχα από την στιγμή της διαμόρφωσης αυτής της νέας αυτοδιοικητικής πρότασης για την Σύρο. Η πρόταση του συνδυασμού “Πρώτα η Σύρος” δεν περιέχει την λογική της εμπλοκής κανενός κομματικού μηχανισμού, συντεχνιών, συμφερόντων και παλιών πολιτικών που θέλουν να μας πάνε στην δική τους πορεία.

Η προσπάθεια αυτή, δίνει για πρώτη φορά στο νησί μας, το στίγμα του πραγματικά αυτοδιοικητικού συνδυασμού. Σίγουρα αξίζει να στηριχθεί, από όσους έχουν για προτεραιότητα το καλό της Σύρου. Εμείς θα είμαστε σίγουρα δίπλα τους και την επόμενη μέρα των εκλογών, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα.”

Γεννήθηκε το 1968 στoν Πειραιά, από γονείς Συριανής καταγωγής ( Ανω Σύρος) και είναι πτυχιούχος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τμήματος Διοίκησης και Οικονομίας του  ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Επί 16 έτη εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας λογιστής στον Πειραιά και ταυτόχρονα συμμετείχε σε εταιρία συμβούλων χρηματοδοτικών και ευρωπαικών προγραμμάτων επιχειρήσεων και ΟΤΑ με έδρα την Σύρο.

Απο το 2010 ζεί μόνιμα στην Σύρο και διατηρεί στην Ερμούπολη γραφείο λογιστικής και συμβουλευτικής υποστήριξης σε θέματα χρηματοδοτήσεων σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Από την ημέρα που εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Σύρο ανέπτυξε δράση σε διάφορους  επαγγελματικούς, πολιτιστικούς και αθλητικούς τομείς.

Μέλος του ΔΣ της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης – Αποχέτευσης Σύρου 2014-2017

Μέλος της Επιτροπής Φορολογικών Υποθέσεων Δήμου Σύρου – Ερμούπολης 2014-2017

Μέλος της Τουριστικής Επιτροπής  Δήμου Σύρου – Ερμούπολης 2016 έως σήμερα.

Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου “Χείρων ο Κένταυρος”  2014 έως σήμερα.

Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Επιχειρηματιών Ιστορικού Κέντρου Ερμούπολης 2016 έως σήμερα.

Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Δικτύου Κυκλάδων FORUM 2021 την περίοδο 2014-2017. – για την υποψηφιότητα της Σύρου και των Κυκλάδων ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης.

Είναι παντρεμένος με την δικηγόρο Μαρία Καζαντζάκη από το 2012.

 

 

 

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here