«Το μέλλον δεν περιμένει……

Δεν είναι προδιαγεγραμμένο, το διαμορφώνουμε εμείς με τις πράξεις μας!!!

Η Σύρος έχει όλα τα εχέγγυα να είναι πρωτοπόρος και όχι θεατής ή ουραγός των γειτονικών νησιών και δήμων.

Τρόπος υπάρχει, αρκεί να το θέλουμε….

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να δράσουν άνθρωποι χωρίς κανένα «πολιτικό μικρόβιο», άνθρωποι της σκέψης και του λόγου, του μόχθου και της παραγωγής, του πολιτισμού, του ήθους και της αξιοπρέπειας, άνθρωποι πάνω από όλα προοδευτικοί, που η πορεία τους έχει αποδείξει ότι μπορούν να αλλάξουν το σήμερα, για να διαμορφώσουν ένα καλύτερο αύριο.

Εμπιστευτείτε τους Ανοιχτούς Ορίζοντες για τη Σύρο, με επικεφαλής το Νίκο Λειβαδάρα»

 

ΚΑΝΔΙΩ ΜΑΡΑΓΚΟΥ του Βίκτωρα

[Δικηγόρος]

Γεννήθηκα στις 24 Μαίου1981 στη Ερμούπολη της Σύρου.

Ως παιδί αγροτικής οικογένειας έζησα και μεγάλωσα στο Βήσσα. Σήμερα δε κατοικώ στην Ποσειδωνία.

Με το σύντροφό μου, Άρη Ρώτα, το 2018 αποκτήσαμε μία κόρη, την Ήβη.

Φοίτησα στο Τμήμα Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και αποφοίτησα με βαθμό ‘’Λίαν Καλώς’’. Στη συνέχεια ολοκλήρωσα τον κύκλο σπουδών και απέκτησα τον τίτλο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Τομέα Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών του τμήματος Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Περαιτέρω, από το 2006 έως το 2008 ολοκλήρωσα τον 1ο και 2ο ετήσιο κύκλο σπουδών στο Ελληνικό Ινστιτούτο Γραφολογίας στην Αθήνα (σπουδές αναλυτικής και δικαστικής γραφολογίας).

 

Από το 2005 έως σήμερα ασκώ μάχιμη δικηγορία ως δικηγόρος Πρωτοδικείου Σύρου, στην Ερμούπολη της Σύρου, ενώ το 2017 προήχθη σε δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω.

 

Από τον Ιανουάριο του 2014 είμαι εκλεγμένο μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου και από τον Ιανουάριο του 2018 διατελώ χρέη Ταμία του Δικηγορικού Συλλόγου.

 

Στην τοπική αυτοδιοίκηση διετέλεσα Δημοτική Σύμβουλος του πρώην Δήμου Ποσειδωνίας (Ιανουάριος 2007 έως Δεκέμβριος 2010), ενώ για τη διετία Ιανουάριος 2007 –  Δεκέμβριος 2008 άσκησα καθήκοντα Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Είμαι κάτοχος Πτυχίου Σπουδών στην Αγγλική και Γαλλική γλώσσα.

 

Άλλα ενδιαφέροντά μου είναι η Μουσική, το Θέατρο και το Τέννις (την περίοδο 2012 – 2015 διετέλεσα Γενική Γραμματέας του Ομίλου Αντισφαίρισης Σύρου).

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here