“Ας δώσουμε όλοι μαζί τα χέρια και ενωμένοι να προχωρήσουμε μπροστά”

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μας, που με τίμησαν με την ψήφο τους και την αγάπη τους, εκλέγοντάς με Κοινοτική Σύμβουλο Ερμούπολης. Επίσης ευχαριστώ ειλικρινά και όλους τους συμπολίτες μου, που εκφράστηκαν για μένα πριν και μετά τις εκλογές με καλά λόγια.

Όλων σας η αγάπη, η εκτίμηση και η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, μου δημιουργούν ιδιαίτερες ευθύνες στο νέο Κοινοτικό Συμβούλιο Ερμούπολης. Υπόσχομαι να κάνω το καλύτερο δυνατόν με γνώμονα πάντοτε το συμφέρον της πόλης μας και των συμπολιτών μας.

Επίσης ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Κο Δήμαρχο Γεώργιο Μαραγκό για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, αλλά και όλους τους συνυποψήφιους του συνδυασμού ¨Η Σύρος που Αξίζουμε», για το όμορφο ταξίδι που ζήσαμε, το οποίο, για μένα ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία.

Θερμά συγχαρητήρια και στο νέο Δήμαρχο Σύρου Ερμούπολης Ko Νίκο Λειβαδάρα αλλά και σε όλους τους νέους και επανεκλεγέντες Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους. Ελπίζω ότι η συνεργασία μας θα είναι γόνιμη και εποικοδομητική, σε όλους τους τομείς.

Ας δώσουμε όλοι μαζί τα χέρια και ενωμένοι να προχωρήσουμε μπροστά γιατί η ανάπτυξη, η επιτυχία και η περαιτέρω ανάκαμψη του νησιού μας θα έλθει μέσα από συνεργασία, ενότητα και αλληλεγγύη και όχι μέσα από αντιπαραθέσεις και αντιπαλότητες.

Όλα για τη Σύρο μας,

Όλα για την Ερμούπολη

Με εγκάρδιους φιλικούς χαιρετισμούς

Άρια Κ. Δαφνά

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here