Το debate των υποψήφιων δημάρχων Άνδρου (live-streaming)

Παρακολουθήστε σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση το debate των υποψήφιων δημάρχων στην Άνδρο

0
ντιμπέιτ

Το debate των υποψήφιων δημάρχων Άνδρου (live-streaming)

Στις 19:00 ξεκινάει το debate των πέντε υποψήφιων Δημάρχων, που διεξάγεται στον Συνεδριακό Χώρο του ΕΠΑΛ Άνδρου στη Χώρα. Στο debate συμμετέχουν οι κ.κ. Θεοδόσης Σουσούδης, Δημήτρης Λοτσάρης, Γιάννης Καπάκης, Λευτέρης Μπάλλας και Δημήτρης Γιαννίσης.

Όπως συμφωνήθηκε στις συναντήσεις των πέντε υποψηφίων, οι δημοσιογράφοι που θα θέσουν τις ερωτήσεις είναι η κυρία Ράνια Κωνσταντινίδη και ο κ. Λάμπρος Δεμερζής. Το debate συντονίζει η κυρία Τέτα Βαρλάμη. Ο κάθε υποψήφιος συνδυασμός έχει καλέσει 20 άτομα της επιλογής του, που, ωστόσο, δεν έχουν δικαίωμα υποβολής ερώτησης.

Ο χρόνος για τις απαντήσεις είναι 1,5 λεπτό, στα ερωτήματα των 30 δευτερολέπτων από τους δύο δημοσιογράφους, που θα θέσουν μία ερώτηση ο καθένας για πέντε θεματικές ενότητες στους πέντε υποψήφιους. Οι τελικές τοποθετήσεις διαρκούν 3 λεπτά για τον κάθε υποψήφιο.

Οι θεματικές ενότητες είναι οι εξής: Διαχείριση απορριμμάτων, Υποδομές, Πρωτογενής Τομέας, Πολιτισμός – Τουρισμός – Αθλητισμός και Καθημερινότητα.

Το debate θα μεταδοθεί live ραδιοφωνικά από τον «Asteras Radio 92» και από το κανάλι (Peter Balabanis) του τεχνικού συνεργείου που έχει αναλάβει τη livestreaming μετάδοση:

https://www.youtube.com/channel/UCIjWSalMeUFN-8O0KhlQMUQ