ντιμπέιτ

ΑΠΟ:

CYCLADES24

SYROS TV1

SYROSTODAY

ΠΡΟΣ:

Καζαντζάκη Μαρία «Πρώτα η Σύρος»

Καΐλης Νικόλαος «Λαϊκή Συσπείρωση Σύρου»

Λειβαδάρας Νικόλαος «Ανοιχτοί Ορίζοντες για τη Σύρο»

Μαραγκός Γεώργιος «Η Σύρος που Αξίζουμε»

Αναβολή της πολιτικής συζήτησης – ντιμπέιτ των υποψηφίων Δημάρχων για το Δήμο Σύρου-Ερμούπολης

Αγαπητοί υποψήφιοι και επικεφαλής των παρατάξεων,

Ύστερα από τις απαντήσεις που λάβαμε από όλες τις παρατάξεις που προσκλήθηκαν στην πολιτική συζήτηση – ντιμπέιτ των υποψηφίων Δημάρχων για το Δήμο Σύρου-Ερμούπολης, δυστυχώς ανακοινώνουμε πως το ντιμπέιτ τελικώς αναβάλλεται, τόσο λόγω της άρνησης κάποιων υποψηφίων να συμμετάσχουν, όσο και των περιοριστικών όρων συμμετοχής που τέθηκαν από κάποιους. Συγκεκριμένα, θετικά απάντησαν οι συνδυασμοί “Η Σύρος που Αξίζουμε” και “Πρώτα η Σύρος”, αρνητικά ο συνδυασμός “Ανοιχτοί ορίζοντες για τη Σύρο”, υπό προϋπόθεση συμμετοχής όλων των υποψηφίων ο συνδυασμός “Λαϊκή Συσπείρωση Σύρου”.

Προφανώς η ανακοίνωση αυτή να χαροποιεί κάποιες πλευρές αλλά και μία μερίδα συναδέλφων που διακαώς δεν ήθελε ποτέ να στεφθεί με επιτυχία μία τέτοια πρωτοβουλία, θεωρώντας προτιμότερους τους μονολόγους από την πολιτική αντιπαράθεση.

Εξαρχής η πρωτοβουλία, ως ιδέα είχε σκοπό τη διεξαγωγή “διακαναλικού” ντιμπέιτ με τη συμμετοχή όλων των τοπικών μέσων ενημέρωσης που προσκλήθηκαν και όλων των υποψηφίων δημάρχων με ισότιμους όρους τηλεοπτικού χρόνου. Φάνηκε όμως ξεκάθαρα πως ακόμα και κάτι τέτοιο φαντάζει ουτοπικό για αυτόν τον τόπο. Η ατολμία, η απροθυμία και η μιζέρια υπερίσχυσαν.

Τέλος, το ντιμπέιτ αναβάλλεται, δεν ναυάγησε. Ως μέσα ενημέρωσης είμαστε υπέρ της πολιτικής αντιπαράθεσης και του διαλόγου. Όσο κι αν αυτό δεν το επιθυμούν κάποιες πλευρές, είμαστε διατεθειμένοι να επανέλθουμε στο μέλλον, ως υποχρέωση και μόνο στους τηλεθεατές – αναγνώστες μας.

Καλή επιτυχία στους υποψηφίους.

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here