“Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, έντιμα, ειλικρινά και αποτελεσματικά”

Επιστολή της υποψήφιας τοπικής συμβούλου Ερμούπολης με τον συνδυασμό "Η Σύρος που αξίζουμε" Άριας Δαφνά

0

“Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, έντιμα, ειλικρινά και αποτελεσματικά”

Αγαπητοί Φίλες και Φίλοι

Συμμετέχω με αξιόλογους συμπολίτες μας, ως υποψήφια τοπική σύμβουλος Ερμούπολης, στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Η Σύρος που Αξίζουμε», του υποψηφίου Δημάρχου Κου Γεωργίου Μαραγκού.

Είναι νέος, με γνώση και πείρα στα δημοτικά μας προβλήματα. Πιστεύω ότι έδωσε δείγματα τιμιότητας, εργατικότητας και αποτελεσματικότητας κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Είμαι ένα άτομο από εσάς και για σας, μητέρα και εργαζόμενη γυναίκα. Δε λέω ότι τα ξέρω όλα, δε λέω ότι θα κάνω θαύματα, όμως θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, έντιμα, ειλικρινά και αποτελεσματικά. Στηριζόμενη κυρίως σε εσάς, για σας και για όλους ανεξαιρέτως τους συμπολίτες μου.

Εκείνο που θέλω, είναι ν ακούω τις γνώμες σας, τις συμβουλές σας και τα προβλήματα της κάθε γειτονιάς, διότι θέλουμε και μπορούμε, την πόλη μας ακόμη καλύτερη σε όλους τους τομείς, πιο ανθρώπινη, πιο φιλική σε όλες τις ηλικίες και πιο σύγχρονη.

Σας καλούμε να βαδίσετε στο πλευρό μας, μέχρι τη δικαίωση και την τελική νίκη. Μαζί σας δημιουργήσαμε, μαζί σας συνεχίζουμε δυναμικά μπροστά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here