Από το αστυνομικό τμήμα της Σύρου… στο βάθρο των μεταλλίων στο 32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σωματικής Διάπλασης

0

Από το αστυνομικό τμήμα της Σύρου… στο βάθρο των μεταλλίων στο 32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σωματικής Διάπλασης

Νέα μεγάλη διάκριση για τον Αντώνη Γεωργόπουλο που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Ερμούπολης, ο οποίος κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο στην Ελευσίνα, στο 32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σωματικής Διάπλασης & Fitness ΕΟΣΔ-ΙFBB, στην κατηγορία classic physique!

Ένας αθλητής που υπέμεινε όλες τις δύσκολες διαδικασίες που απαιτεί αυτό το άθλημα και απέδειξε ότι μπορεί να φτάσει ως το τέλος και μάλιστα γι άλλη μια φορά με ατομική διάκριση.

«Τι να πω για αυτόν τον άνθρωπο, προπονητή, coach, φίλο, συναθλητή και πλέον μέντορας, Coach, Γιώργο Αθανασίου. Σε ευχαριστώ για όλα και τα καλύτερα έρχονται!!! Επίσης θέλω να ευχαριστήσω από βάθη της καρδιάς μου όλο το Global-x team (Zaxos Von Daskos,Mary Poulaki, Nikos Keder Saliveros Ventouris Mpountouris) που όλη την προετοιμασία ήταν δίπλα μου) καθώς και το μικροβιολογικό κέντρο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΤΟΥΒΑΣ για την σωματική μου ακεραιότητα! Τέλος και με υπερήφανα ένα πολύ μεγάλο ΣΕ ΑΓΑΠΏ στην σύζυγό μου, (το γούρι μου) Ειρήνη Ρούσσου για όλο αυτό τον καιρό που με φροντίζει και με κουράρει»

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here