Ανοιχτοί Ορίζοντες για τη Σύρο: Συναντήσεις με Κοινότητα Πάγου και ΑΟ Φοίνικα

Ο επικεφαλής Νίκος Λειβαδάρας και μέλη του συνδυασμού συναντήθηκαν με την διοίκηση του Φοίνικα, ενώ επισκέφθηκαν και την Κοινότητα Πάγου

0

Ανοιχτοί Ορίζοντες για τη Σύρο: Συναντήσεις με Κοινότητα Πάγου και ΑΟ Φοίνικα

Οι «ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για τη Σύρο» στο Πάγο

Την Τρίτη 14 Μαΐου, ο Νίκος Λειβαδάρας επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για τη Σύρο» και υποψήφιοι του συνδυασμού, συναντήθηκαν στον Πάγο με τους κατοίκους της περιοχής.

Στην ομιλία του ο Νίκος Λειβαδάρας επανέλαβε την αντίληψη του συνδυασμού για ένα ενιαίο νησί με ισόρροπη ανάπτυξη. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού για την περιοχή με ιδιαίτερη μνεία στην ανάγκη υπογειοποίησης τμήματος του δικτύου ύδρευσης και κατασκευής νέου από την περιοχή του Πισκοπιού μέχρι το υφιστάμενο δίκτυο του Πάγου έτσι ώστε να αυξηθούν οι δυνατότητες διαχείρισης των αναγκών που προκύπτουν σε νερό. Επίσης σημείωσε την ανάγκη τοποθέτησης πινάκων ανακοινώσεων για την αποφυγή του φαινομένου των παράνομων αφισοκολλήσεων, επανασχεδιασμού των σημείων αποκομιδής των απορριμμάτων όπου υπάρχει σχετική ανάγκη, πραγματοποίησης δράσεων δενδροφύτευσης σε αχρησιμοποίητα δημοτικά ακίνητα σε συνεργασία με τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και απομάκρυνσης των εγκαταλελειμμένων οχημάτων.

Ακολούθησε συζήτηση με τους κατοίκους για όλα τα παραπάνω ζητήματα καθώς και για τα θέματα της καθημερινότητας, της κοινωνικής μέριμνας και της φροντίδας των ηλικιωμένων, των τοπικών παρεμβάσεων σε τμήματα της οδοποιίας κλπ.

Επίσης, αναφέρθηκε στο νέο τρόπο λειτουργίας των Κοινοτήτων και την μεταφορά μέρους του προϋπολογισμού απευθείας στις Κοινότητες, μέσω της εφαρμογής του συμμετοχικού προϋπολογισμού, ενώ ανέπτυξε και τον σχεδιασμό για την βελτίωση των αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων.

Ο Νίκος Λειβαδάρας, ευχαριστώντας τους κατοίκους για την αναλυτική παρουσίαση των προβλημάτων αλλά και για την θετική τους συμβολή μέσω της συμμετοχής τους στα κοινά, ανανέωσε το ραντεβού για μετά τις εκλογές. Η εκδήλωση έκλεισε με ένα υπέροχο κέρασμα που είχαν ετοιμάσει οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού μας για το Κοινοτικό Συμβούλιο.

Συνάντηση του Νίκου Λειβαδάρα την ομάδα βόλεϊ Ά Εθνικής κατηγορίας «Φοίνικας Σύρου»

Την Κυριακή 12/5/2019, ο υποψήφιος δήμαρχος κος Νίκος Λειβαδάρας και στελέχη του συνδυασμού του, συναντήθηκαν με το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας βόλεϊ «Φοίνικας Σύρου». Οι εκπρόσωποι της ομάδας αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και στις ελλείψεις σχετικά με τις αθλητικές εγκαταστάσεις που προπονείται και αγωνίζεται η ομάδα, καθώς υποδέχεται ομάδες της Ά Εθνικής κατηγορίας, και Ευρωπαϊκές.

Επίσης, εκτενής συζήτηση έγινε για την οικονομική κατάσταση της ομάδας καθώς και την δυνατότητα και το ύψος της χρηματοδότησης της από τις επιχορηγήσεις του Δήμου μας, που προορίζονται για τα αθλητικά σωματεία. Ο κος Λειβαδάρας δεσμεύτηκε για την συγχρονισμένη και συντονισμένη με την ομάδα περίοδο εργασιών αναβάθμισης του γηπέδου έτσι ώστε να μην επηρεαστούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του «Φοίνικα» και συγχρόνως να υπάρξουν όλες οι προϋποθέσεις ώστε να εγκριθεί η επίσημη άδεια λειτουργίας και καταλληλότητας της αίθουσας.

Σχετικά με την οικονομική ενίσχυση της ομάδας από το Δήμο, αναφέρθηκε ότι, εκτός από το ποσό του κωδικού των αθλητικών επιχορηγήσεων, θα αξιοποιηθεί ο τηλεοπτικός χρόνος που διαθέτει η ομάδα έτσι ώστε να ενισχυθεί επιπλέον οικονομικά αλλά και να προβληθεί τηλεοπτικά στα παιχνίδια της ομάδας το νησί μας και πιθανά κάποιοι επιχειρηματίες.

Ευχή όλων είναι η σταθερά καλή πορεία της ομάδας στην Ά Εθνική κατηγορία βόλεϋ, έτσι ώστε να προσφέρει υψηλά αθλητικά ιδανικά στη νεολαία του νησιού μας αλλά και να αποτελεί πάντα τουριστική και μέγιστη αθλητική προβολή για τον τόπο μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here