“Μουσικό άγγιγμα ψυχής” στη συναυλία του Γιώργου Χατζηνάσιου στη Σύρο
 
Μαγική ήταν η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν τη Τετάρτη 8 Μάιου στο Θέατρο Απόλλων, ο Γιώργος Χατζηνάσιος και οι συνεργάτες του χαρίζοντας στο κοινό ένα μουσικό ‘’Άγγιγμα Ψυχής’’ μέσα από τις μεγάλες κινηματογραφικές του επιτυχίες.
Ο Γιώργος Χατζηνάσιος, συνθέτης με τα άφθαρτα τραγούδια στο χρόνο που όλοι έχουμε αγαπήσει αλλά και κορυφαίος πιανίστας ο οποίος έχει σφραγίσει μια ολόκληρη εποχή με τα ανεπανάληπτα τραγούδια του.
 
Μαζί του επί σκηνής οι ταλαντούχοι, Παναγιώτης Ραφαηλίδης και Μαίρη Στεφανακίδη.
Ο κ. Χατζηνάσιος, άνετος και φιλικός, με την αύρα του βετεράνου μαέστρου, διεύθυνε όχι μονάχα τις υποστηρικτικές φωνές του (εντυπωσιακός ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης με βάθος ηχοχρώματος και τη γλυκιά Μαίρη Στεφανάκίδη), αλλά και το θέατρο ολόκληρο, παρασύροντας το κοινό σ’ ένα συναισθηματικό σεργιάνι από τη νοσταλγία και τη συγκίνηση.
 
Η συναυλία που παρακολούθησαν εκατοντάδες κάτοικοι και παραθεριστές του νησιού διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων του Νοσοκομείου Σύρου και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ενώ τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν στο Σύλλογο Φίλων του Νοσοκομείου “Πρόσβαση”.

«Μ ‘αυτόν τον έρωτα» που «κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του» το πιάνο , ο Γιώργος Χατζηνάσιος καλωσόρισε επί σκηνής σε διαχρονικές μελωδικές νότες συντροφιάς μαζί με τις εξαιρετικές ερμηνείες του Παναγιώτη Ραφαηλίδη και της Μαίρης Στεφανακίδη.
 
‘’Ενδεκάτη εντολή’’, ‘’άγγιγμα ψυχής’’, ‘’δεν είναι που φεύγεις’’, ‘’η αγάπη χάθηκε’’, ‘’τι θέλεις να κάνω’’,’’ ο ανθρωπάκος’’, ’’σήμερα’’, ‘’ποιος να συγκριθεί μαζί σου’’, ήταν κάποιες από τις μεγάλες επιτυχίες που μας χάρισαν με τις ατμοσφαιρικές φωνές τους οι δυο καλλιτέχνες αποσπώντας το ένθερμο χειροκρότημα των μικρών και μεγάλων θαυμαστών, με αποκορύφωμα τον ίδιο συνθέτη να ερμηνεύει χαρακτηριστικά στο πιάνο το γνωστό τραγούδι’’ Με λένε Γιώργο’’.
 
.Ανάμεσα στο πλήθος των παρευρισκομένων ήταν η ηθοποιός Νόρα Βαλσάμη και ο σύζυγός της, γνωστός σκηνοθέτης Ερρίκος Ανδρέου.
loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here