Μετακομίζει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ερμούπολης, αλλά και η Περιφερειακή Δ/νση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου η οποία εδρεύει στην Σύρο.

Όπως είναι ευρέως γνωστό το κτίριο στο οποίο στεγάζονται οι υπηρεσίες της Πυροσβεστικής εδώ και πολλά χρόνια, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αλέξανδρου Παναγούλη και Ακτής Στρατηγού Παπάγου, στο ξεκίνημα του παραλιακού δρόμου Ερμούπολης, παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα στατικότητας.

Το πρόβλημα δεν είναι τωρινό, παρουσιάστηκε εδώ και πολλά χρόνια, χωρίς να έχει αντιμετωπιστεί, με συνέπεια η σημερινή του κατάσταση να παρουσιάζει σημαντική επιδείνωση και να εγκυμονούνται σοβαροί κίνδυνοι για την ασφάλεια και τη σωματική ακεραιότητα. `

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία πρόκειται να μεταφερθεί, οσονούπω, στην περιοχή του Μάννα και πιο συγκεκριμένα, στη θέση Ροζιά, κοντά στα σύνορα με την Βάρη. Με λίγα λόγια μετακομίζει λίγα χιλιόμετρα έξω από την Ερμούπολη.

Οι διαδικασίες ήδη έχουν ξεκινήσει και η μεταστέγαση της υπηρεσίας στο νέο της χώρο πρόκειται να ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here