Κλίμα ενθουσιασμού και νίκης στην προεκλογική ομιλία του Γιώργου Μαραγκού

0

Με ενθουσιασμό, παλμό, μεγάλη συμμετοχή και σιγουριά νίκης πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο ξενοδοχείο Ερμής, η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Σύρος που Αξίζουμε», Γιώργου Μαραγκού.

Ο νυν δήμαρχος έκανε απολογισμό της τρέχουσας θητείας αναφερόμενος στο αναπτυξιακό έργο που υλοποιήθηκε την πενταετία 2014-2019, το οποίο κατά γενική ομολογία, ξεπέρασε κάθε προσδοκία και άλλαξε την εικόνα της Σύρου προς το καλύτερο σε όλα τα επίπεδα.

Επίσης, αναφέρθηκε σε τομείς στους οποίους ο Δήμος και το νησί έκανε σημαντικά βήματα προόδου όπως ο αθλητισμός, ο πολιτισμός, ο τουρισμός, η κοινωνική πολιτική, το περιβάλλον και η καθημερινότητα.

Ο κ. Μαραγκός, αφού επανέλαβε ότι στην Σύρο υλοποιούνται και δρομολογούνται έργα άνω των 45 εκ. ευρώ, αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες του προγράμματός του, εκφράζοντας την απόλυτη αισιοδοξία του ότι οι δημότες θα εμπιστευθούν ξανά τον ανανεωμένο συνδυασμό του για να συνεχίσει η πρωτεύουσα των Κυκλάδων την ανοδική της πορεία.

Κάλεσε τους δημότες να προσέλθουν στην κάλπη την προσεχή Κυριακή και να ψηφίσουν με γνώμονα το συμφέρον του τόπου, να ψηφίσουν τους ικανότερους και τους καλύτερους. Τόνισε δε ότι η Σύρος επέλεξε τη μεγάλη αλλαγή από το 2014, βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης και δεν πρόκειται να επιτρέψει την παλινόρθωση του παλαιού καθεστώτος που θα επιφέρει μια καταστροφική οπισθοδρόμηση.

Δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στην παράταξη του Νίκου Λειβαδάρα και ειδικότερα στην στάση του ιδίου, ο οποίος αρνήθηκε να συμμετέχει στο προτεινόμενο από τα τοπικά ΜΜΕ debate, τονίζοντας ότι ο επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες για την Σύρο», κρύβεται από τους δημότες και το εκλογικό σώμα και φοβάται το δημόσιο διάλογο.

Ο κ. Μαραγκός εξέφρασε την απόλυτη αισιοδοξία του ότι η παράταξή του, από την πρώτη Κυριακή, θα ανανεώσει την σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει με τους συριανούς δημότες, ενώ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αποθεώθηκε από το πολυπληθές κοινό που στο τέλος, τον σήκωσε στα χέρια και φώναζε ρυθμικά συνθήματα.