Και οι πέντε εκλεγέντες έχουν ίδιο επίθετο! Σε ποια Κοινότητα της Σύρου συνέβη

0

Ένα από τα παράδοξα των πρόσφατων εκλογών της τοπικής αυτοδιοίκησης συνέβη στην Σύρο. Το νέο συμβούλιο της Κοινότητας Ποσειδωνίας είναι υπόθεση μόνο για ένα όνομα, Πρίντεζης ή Πρίντεζη.

Στην Σύρο υπάρχουν πολλές συνωνυμίες, όπως και σε πολλές τοπικές κοινωνίες της χώρας, ωστόσο αυτό που συνέβη στις πρόσφατες εκλογές της Κοινότητας Ποσειδωνίας είναι πραγματικά ένα σπάνιο φαινόμενο και σίγουρα πρόκειται για πανελλήνια πρωτοτυπία.

Από τους δύο συνδυασμούς που συμμετείχαν στις εκλογές, του Γιώργου Μαραγκού και του Νίκου Λειβαδάρα, εξελέγησαν συνολικά 5 μέλη, όπου όλα έχουν το ίδιο επίθετο!

Συγκεκριμένα, από το συνδυασμό του κ. Μαραγκού που κέρδισε την πλειοψηφία της Κοινότητας Ποσειδωνίας με τρεις έδρες εκλέγονται η Τέττα Πρίντεζη, ο Μάρκος Πρίντεζης και ο Γιάννης Πρίντεζης.

Παράλληλα, από το συνδυασμό του κ. Λειβαδάρα, ο οποίος κέρδισε δύο έδρες εκλέγονται η Τερέζα Πρίντεζη και η Γεωργία Πρίντεζη.

Στην ίδια Κοινότητα, εκτός από τους παραπάνω εκλεγέντες, υπήρχαν και πέντε ακόμη υποψήφιοι -στους δύο συνδυασμούς- που κανείς εξ αυτών δε λεγόταν Πρίντεζης και τελικά κανείς δεν εξελέγη.

Οπότε, η Ποσειδωνία ψήφισε δαγκωτό Πρίντεζη και το έδειξε στην πράξη.