ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να αφήσουμε το νησί μας να ξανά γίνει ο φτωχός συγγενής των Κυκλάδων

0

Με «όπλο» την ορµή των νιάτων του κατέρχεται στον πολιτικό στίβο  ο Πέτρος Ραουζαίος.

Παρόλο το νεαρό της ηλικία τους, ο Υποψήφιος σύμβουλος στη τοπική κοινότητα Άνω Σύρου, Πέτρος Ραουζαίος  είναι ένας νέος οποίος έχει μεγάλη εμπειρία στις εκλογικές αναμετρήσεις.

Από πολύ μικρός ασχολείται με τα κοινά, συμμετέχοντας σε διαφορές επιτροπές ,ενώ  επίσης εδώ αρκετά χρόνια είναι αθλητικός παράγοντας  στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Με όραμα ,πάθος και αγάπη για ΠΡΟΣΦΟΡΑ στον πολυαγαπήμενο μου τόπο την Κοινότητα της Άνω Σύρου ,συνεχίζω #dynamikamprosta ζητώντας την δική σας εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου,ώστε να μου δώσετε την δυνατότητα να προσφέρω στην πολυαγαπημένη μου Δ.Κ. Άνω Σύρου!!!
Δεσμεύομαι να είμαι ΠΑΝΤΑ δίπλα σας, να είμαι ο άνθρωπός σας, ότι ώρα και αν με χρειαστείτε!!!

Με την ενασχόληση μου με τα κοινά ΔΕΝ αποσκοπώ σε δόξα,κύρος,ούτε σε χρηματικό κέρδος ,συμμετέχω διότι έχω άπλετο χρόνο και απεριόριστη επιθυμία συνεισφοράς και αγάπης για τον τόπο μου!!!

Η Σύρος μας χρειάζεται να συνεχίσει το δρόμο της Ανάπτυξης,της Προόδου και της Ευημερίας ΔΕΝ υπάρχει χρόνος για χάσιμο ,και ούτε για μαθητευόμενους μάγους στην πλάτη του νησιού μας ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να αφήσουμε το νησί μας να ξανά γίνει ο φτωχός συγγενής των Κυκλάδων, να επιστρέψει στο δρόμο της οπισθοδρόμησης ,της μιζέριας, του ψεύδους, και του σκότους!!!

Έχει γίνει πολύ σπουδαίο και σημαντικό έργο που επιβάλλεται να συνεχιστεί από την δική μας Δημοτική Αρχή!!!
Δεν γίνεται και Δεν πρέπει να πειραματιζόμαστε άλλο στις πλάτες του νησιού μας, ΌΧΙ άλλες χαμένες ευκαιρίες!!!

Το νησί μας επιβάλλεται και πρέπει να έχει την επόμενη ημέρα Δήμαρχο του νησιού μας το Γιώργος Μαραγκός,πρέπει να σκεφθεί και να αποφασίσει ο Συριανός λαός με σύνεση ,ώριμη σκέψη μακρυά από προσωπικά μικροσυμφέροντα και κομματικές γραμμές ,με ΜΟΝΗ σκέψη το πλέον συμφέρον για το όφελος του νησιού μας, που ΔΕΝ είναι άλλο παρά Η ΣΥΡΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ!!!

#syrosaxizoume, #dynamikamprosta

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here