Στο πλευρό του Γιώργου Μαραγκού ο Στέφανος Χανδακάς!

0

Δήλωση στήριξης στην υποψηφιότητα του Δημάρχου Σύρου Ερμούπολης Γιώργου Μαραγκού έκανε ο γνωστός Γυναικολόγος Στέφανος Χανδακάς

Η Σύρος μας ,τα τελευταία χρόνια, εξελίσσεται, ομορφαίνει και ανανεώνεται πιστεύω χάρη και στις προσπάθειες του Δημάρχου μας Γιώργου Μαραγκού και της ομάδας του. Παρατηρώ σημαντικά έργα υποδομών όπως η αναβάθμιση του αεροδρομίου και η ανάπλαση της παραλίας στην Ερμούπολη.

Μαθαίνω για την κατασκευή του νέου εμπορικού λιμένα και των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης στη νότια Σύρο.

Νέα σχολεία, αναβάθμιση Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων και την κατασκευή εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων, ανακατασκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων όπως το Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου και η Ανάπλαση της πλατείας Φοίνικα.


Από τα πιο ενδιαφέροντα ήταν η προσπάθεια για την τουριστική προβολή του νησιού σε παγκόσμιο επίπεδο και οι διάφορες αθλητικές οργανώσεις όπως το LG Aegean Ball Festival, το Syros Trimore Triathlon, το Hellas Beetles Artistic Swimming Cup κλπ, αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις και festival με εξωστρέφεια και διεθνή ακτινοβολία.

Του εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο του καθότι αποδεικνύεται ότι η τοπική αυτοδιοίκηση είναι θέμα προσώπων και προσπαθειών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here