Αφιερωμένη αποκλειστικά στους μαθητές και τις επιτυχίες τους, ήταν η όμορφη εκδήλωση απονομής πτυχίων που πραγματοποίησε το Κέντρο Ξένων Γλωσσών So easy®

Σε κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης μαθητές του φροντιστηρίου και γονείς βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στις 13 Απριλίου 2019 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Κωνσταντίνου Τουλούπη -Σχολικό Συγκρότημα Μάννα, για να παραλάβουν τα πτυχία τους.

Μαθητές και γονείς γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα, όπου καμάρωσαν και χειροκρότησαν θερμά τους 115 επιτυχόντες μαθητές που πέτυχαν και διακρίθηκαν στις εξετάσεις Cambridge σε όλα τα επίπεδα.

Για πρώτη φορά δόθηκαν υποτροφίες σε πέντε παιδιά από το HELLENIC ENGLISH COUNCIL τα οποία θα δώσουν δωρεάν εξετάσεις στα επόμενα επίπεδα. Ακολούθησε η απονομή υποτροφιών από το So easy®, το οποίο κι εκείνο με τη σειρά του πρoσέφερε δυο υποτροφίες στους δυο πρώτους σπουδαστές του επιπέδου C2 Cambridge (Proficiency), δίνοντας ένα ταξίδι για μια βδομάδα σε Summer camp στην Αγγλία, ενώ στο δεύτερο μαθητή πρoσέφερε Δωρεάν εξετάσεις πιστοποίησης Υπολογιστών.

Οι μαθητές από όλα τα τμήματα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό μέσα από εντυπωσιακές χορογραφίες και αγγλικά τραγούδια. Ήταν μια μέρα χαράς που γέμισε τόσο τους πτυχιούχους μαθητές, τους κηδεμόνες τους, αλλά και τους δασκάλους τους, με περίσσια περηφάνια, αφού όχι μόνο είναι μια ανταμοιβή των κόπων τους, αλλά και μια απόδειξη, ότι οι μαθητές στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών So easy® Σύρου, εξελίσσονται, προοδεύουν ξεχωρίζουν και αγαπούν τη μάθηση των ξένων γλωσσών.

Η υπεύθυνη σπουδών των κέντρων ξένων γλωσσών κ. Φωτεινή Σταθογιάννη έδωσε το στίγμα της μεγάλης προσπάθειας που κατέβαλε συλλογικά όλο το προσωπικό διδασκόντων και διδασκομένων καθώς επίσης και τη σχολή “Μακη Μπέτση” για την υπέροχη χορογραφία των μαθητών. Αμέσως μετά απένειμε τα πτυχία στους επιτυχόντες μαθητές/τριες του So easy®.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και η επίτιμη Σύμβουλος του Γαλλικού ινστιτούτου Δρ Ευτυχία Νικολακοπούλου, μετά από παραίνεση του διευθυντή του Γαλλικού Ινστιτούτου κ. Νικολά Χριστοδούλου και η οποία μίλησε για τη Γαλλική Γλώσσα και την χρησιμότητα της! Μεταξύ άλλων και ο Presenter του Cambridge English Language Assessment Jake Delatolas – Saveris οποίος και απένειμε τα πτυχία και τις υποτροφίες των σπουδαστών.

Ευχή όλων των παρισταμένων, οι επιτυχίες των παιδιών μας να είναι το εφαλτήριο μιας λαμπρής επαγγελματικής σταδιοδρομίας .

 

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here