Σύρος: Επιστρέφουν στον Πειραιά οι εκδρομείς – Μεγάλο το κύμα αναχώρησης επισκεπτών

0
Οργανωμένα και με ασφάλεια πραγματοποιήθηκε το μεγάλο “κύμα” αναχώρησης επισκεπτών από τη Σύρο, το μεσημέρι της Δευτέρας, οπότε και δεκάδες οχήματα με τους οδηγούς τους βρέθηκαν στο λιμάνι της Ερμούπολης, προκειμένου να επιβιβαστούν στα πλοία.
Νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας κατέγραψε η πρωτεύουσα των Κυκλάδων αναφορικά με την πασχαλινή περίοδο, με τα στοιχεία των αφίξεων κατά το διάστημα της Μεγάλης Εβδομάδος να επιβεβαιώνουν την αρχική αισιόδοξη αίσθηση της άφιξης περισσότερων επισκεπτών στο νησί, συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια.
Περισσότερες από 11.000 αφίξεις επιβατών καταγράφηκαν στη Σύρο μέσω των ακτοπλοϊκών δρομολογίων που είχαν προγραμματιστεί για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών στο νησί, με τα συγκεκριμένα στοιχεία να εμπνέουν αισιοδοξία και να τεκμηριώνουν πως, το νησί αποτελεί έναν καθιερωμένο Πασχαλινό προορισμό.
 
Πιο συγκεκριμένα, σήμερα Δευτέρα του Πάσχα, οι ταξιδιώτες αποχαιρετούν τις Πασχαλινές διακοπές και εγκαταλείπουν το νησί. Αυτό αποτύπωσε ο φακός του Cyclades24.gr. Οι εικόνες αφορούν στα μεσημεριανά δρομολόγια του Νήσος Μύκονος και του Worldchampions jet ενώ μέχρι το βράδυ θα αναχωρήσουν Blue Star 1 και Νήσος Χίος, με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.
Το λιμενικό σώμα βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή για τη διευκόλυνση των εκδρομέων, ενώ όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι να βρίσκονται μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου, λόγω της αυξημένης κίνησης στους περιμετρικούς δρόμους.
 
Σύμφωνα με τον Λιμενάρχη Σύρου κ. Βαμβακούση Ιωάννη, σήμερα το μεσημέρι αναχώρησε το 1/3 των επισκεπτών του Πάσχα, δηλαδή περίπου 3,500 επιβάτες και 350 οχήματα κι όπως διαπιστώνετε τα οχήματα και τα δίκυκλα είχαν κατακλύσει τον εσωτερικό χώρο του λιμανιού.
Δείτε το πλάνα και δηλώσεις επισκεπτών στο λιμάνι της Ερμούπολης, με εντυπώσεις για το νησί μας.
Ευχαριστούμε το Ξενοδοχείο Διογένης για την λήψη των φωτογραφιών

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here