Κάντε μεταπτυχιακό και Προπτυχιακό από την Σύρο – Ξεκίνησαν οι εγγραφές

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής ALPHA – Βουτσίνος, σε συνεργασία με τον όμιλο Unicert, προωθεί και υποστηρίζει τα Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακά  και προπτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου Frederick

Στο Πανεπιστήμιο Frederick λειτουργούν Σχολές που καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα της εκπαίδευσης και προσφέρουν προγράμματα σε πτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Έχει έδρα τη Λευκωσία, ενώ συγκεκριμένες Σχολές και Τμήματα λειτουργούν και στο παράρτημα του Πανεπιστημίου στη Λεμεσό.
Το Πανεπιστήμιο Frederick, έχει αναγνωριστεί από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.) της Ελλάδας, ως Ομοταγές Ίδρυμα προς τα Ελληνικά Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και οι Σχολές και Τμήματά του, ως ισότιμα με τα αντίστοιχα των Ελληνικών Α.Ε.Ι.
Οι εγγραφές ξεκίνησαν και συνεχίζονται στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής ALPHA – Βουτσίνος, στην οδό Φολεγάνδρου στην Ερμούπολη.
Ελάτε άμεσα στο εκπαιδευτήριο μας για μία εξατομικευμένη μελέτη του προπτυχιακού ή μεταπτυχιακού προγράμματος που σας ταιριάζει…

Τα δίδακτρα όλων των προγραμμάτων (συμπεριλαμβανομένου και του προγράμματος της Ειδικής Εκπαίδευσης) διαμορφώνονται σε 5.490,00€. Πλέον των διδάκτρων, οι φοιτητές θα πρέπει να υπολογίσουν τα συνολικά τέλη τα οποία ανέρχονται σε 390,00€ (490,00€ για το πρόγραμμα της Ειδικής Εκπαίδευσης). Για εγγραφές έως 31/7/2019 (early registration) ισχύουν οι παρακάτω εκπτώσεις στα δίδακτρα:

  • 10% σε κατόχους κάρτας ανεργίας σε ισχύ
  • 6,5% για κάθε υποψήφιο φοιτητή (πλην κατόχων κάρτας ανεργίας σε ισχύ).

Για να κατοχυρωθεί η έκπτωση, οι φοιτητές θα πρέπει να έχουν καταβάλει (στο τραπεζικό λογαριασμό της UNICERT) μέχρι 31/7/2019 την απαραίτητη προκαταβολή η οποία ανέρχεται σε 635,00€

Από 1/8/2019 και μέχρι το πέρας των εγγραφών, δε προσφέρεται καμία έκπτωση.

Τέλος σε ότι αφορά το Εξ Αποστάσεως Προπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, τα ετήσια δίδακτρα ανέρχονται σε 6.000,00€ με δυνατότητα έκπτωσης στα δίδακτρα του α’ έτους.

Για περισσότερες πληροφορίες στο  228 1086 844 και στο 693 655 6272
loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here