«Μάταια προσπαθεί ο κ. Τσίπρας να ξεγελάσει για άλλη μια φορά τους Έλληνες»

Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Κυκλάδων

0
Κώστας Γαβιώτης, Νέα Δημοκρατία, ΝΟΔΕ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

«Μάταια προσπαθεί ο κ. Τσίπρας να ξεγελάσει για άλλη μια φορά τους Έλληνες»

Το τελευταίο διάστημα ζούμε καταστάσεις «απείρου κάλους». Μια κυβέρνηση που προσπαθεί να μας δηλώσει την παρουσία της με συνεχείς παρεμβάσεις επικοινωνιακού χαρακτήρα και φυσικά με τη γνωστή τακτική του¨στρίβειν δια του αρραβώνος» . Δυστυχώς όμως για αυτούς τούτη τη φορά οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά με ποιούς έχουν να κάνουν . Είναι «αργά για δάκρυα» ….βροντοφωνάζει ο προδομένος και αγανακτισμένος πολίτης!!!

Μάταια προσπαθεί ο κ. Τσίπρας , με συνεχείς συνεντεύξεις και ομιλίες, να ξεγελάσει για άλλη μια φορά τους Έλληνες.

Ο κ. Τσίπρας σε κάθε παρουσία του αποτελεί σκιά της σκιάς του. Η κάθε του εμφάνιση είναι θλιβερή. Δεν έχει ούτε καν το πολιτικό θάρρος να απαντήσει και να εξηγήσει στον ελληνικό λαό γιατί συνεχίζει να στηρίζει το Νίκο Παππά , αποφεύγοντας και παριστάνοντας πως δεν άκουσε για τα «εκαντοντάδες χιλ. ευρώ» που εισέπραττε ο συνεργάτης του Μανώλης Πετσίτης.!!

Αμετανόητος , επίσης , για την κάκιστη συμφωνία των Πρεσπών . Καμία συγνώμη για τα τόσα ψέματα εις βάρος των πολιτών.

Που είναι η δήθεν ανάκαμψη της μεσαίας τάξης και η «τάχα» προσέλκυση νέων επανδύσεων στη χώρα μας που διακηρύτει και τάζει ο κ. Τσίπρας;;; Αντιθέτως …εξαφάνιση της μεσαίας τάξης και συνεχόμενη μείωση των επενδύσεων.!!! Αυτά ειναι τα επιτεύγματα του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα.

Την απάντηση για όλα τα ψέματα που είπε , αλλά και για όσα συνεχίζει να λέει θα την πάρει ο κ. Τσίπρας γρήγορα.

Η 26η Μαίου δεν είναι μακριά.!!

Οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά τις πράξεις του κ. Τσίπρα και της κυβέρνησής του . Την απάντησή τους θα την δώσουν στις κάλπες.

Ο ελληνικός Λαός ελπίζει, προσδοκά και προσμένει πολιτική αλλαγή. Συντριπτική πολιτική αλλαγή σε όλες τις εκλογικές μάχες. !!

Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη θα είναι για την Ελλάδα και για όλους τους Έλληνες η αρχή μιας Νέας Εποχής.