Η Μαριάννα Βακονδίου, υποψήφια με τον Συνδυασμό «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο»

0

Η Μαριάννα Βακονδίου, υποψήφια με τον Συνδυασμό «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο»

Να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Σύρου, αποφάσισε η Μαριάννα Βακονδίου.

Βιογραφικό

Η Μαριάννα Βακονδίου γεννήθηκε στην Ερμούπολη της Σύρου το 1982.

Αποφοίτησε από το 2ο Ενιαίο Λύκειο Σύρου, έχοντας ακολουθήσει την Τεχνολογική Κατεύθυνση και τον κύκλο Πληροφορικής και Υπηρεσιών. Στην συνέχεια σπούδασε στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, ενώ παράλληλα εργαζόταν και συμμετείχε στα κοινά καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών της στο Δήμο Χαλκίδας.

Είναι παντρεμένη και ζει μόνιμα στη Σύρο. Εργάζεται τα τελευταία 13 χρόνια σε κατασκευαστική εταιρία, με αντικείμενο τον οικονομικό έλεγχο, τις προβλέψεις και την οργάνωση της επιχείρησης.

Παράλληλα όλα αυτά τα χρόνια, έχει αναπτύξει μια έντονη κοινωνική και πολιτιστική δράση. Η μεγάλη της αγάπη είναι το θέατρο και ως εκ τούτου έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χρουσσών αλλά και με τον Θεατρικό Πολιτιστικό Όμιλο Σύρου Απόλλων, του οποίου και είναι ενεργό μέλος από το 2012. Ασχολείται με πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Σύρου Ερμούπολης, καθώς και με την οργάνωση και παρουσίαση εκδηλώσεων και εκθέσεων.

Έχει εργασθεί σε τοπική εφημερίδα ως γραμματέας και αρθρογράφος, σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Σύρου ως ραδιοφωνικός παραγωγός και σε ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης σε θέματα που αφορούν κοινωνική και πολιτιστική επικαιρότητα.

Ακόμη, ασχολείται με τον αθλητισμό και είναι ενεργό μέλος του Ομίλου Αντισφαίρισης Σύρου καθώς και της Ομάδας Πεζοπόρων Σύρου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here