«Δεν λύνουμε κάποιο πρόβλημα δημιουργώντας κάποιο άλλο»

1

Με αφορμή  την επικείμενη, σύμφωνα με πληροφορίες μας,  εσπευσμένη λειτουργία της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας, εκφράζουμε τις επιφυλάξεις μας για το τρόπο που προωθείται η λειτουργία της, προεκλογικά χωρίς την εξασφάλιση του απαραίτητου Νοσηλευτικού Προσωπικού.

Διευκρινίζουμε ότι ασφαλώς και είμαστε υπέρ της λειτουργίας της ΜΑΦ, αφού η παράταξή μας, πρώτη είχε θέσει την ανάγκη λειτουργίας Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, [ ΜΕΘ]  κάτι που λείπει από το Νομό, καθώς και κάθε άλλης νέας υπηρεσίας που θα αναβαθμίζει το Νοσοκομείο μας και θα βελτιώνει, ακόμη περισσότερο, τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στους Κυκλαδίτες.

Πιστεύουμε όμως , ότι οι νέες υπηρεσίες πρέπει να ξεκινούν σωστά με εξασφαλισμένο το απαραίτητο Νοσηλευτικό Προσωπικό, και όχι με δανεικό προσωπικό  με on call εφημερίες, όπως στην περίπτωση της παιδιατρικής κλινικής, που πιθανών να δημιουργούν πρόβλημα στα άλλα τμήματα που λειτουργούν ήδη με δυσκολία λόγω έλλειψης Νοσηλευτικού προσωπικού.

Δεν λύνουμε κάποιο πρόβλημα δημιουργώντας κάποιο άλλο.

Εάν η Διοίκηση θέλει λόγω εκλογών να επιδείξει έργο, ιδού  πεδίον δόξης λαμπρό, να πιέσει την κυβέρνηση για την κάλυψη μερικών από τις περίπου 40  ακάλυπτες θέσεις  Νοσηλευτικού προσωπικού που υπάρχουν στον Οργανισμό του Νοσοκομείου.

Τότε θα εκφράσουμε την ικανοποίησή μας.!

Και μη σπεύσουν,  ως απάντηση, να προβάλουν τις προσλήψεις  κάποιων ιατρών που έγιναν τα τελευταία χρόνια, γιατί γνωρίζουμε με ποιες Κυβερνήσεις και με ποιες Διοικήσεις οι θέσεις αυτές είχαν προκηρυχθεί και απλά ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες τα τελευταία χρόνια.

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ – ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΡΟΥ – ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here