Στην «Greek Travel Show» ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης

Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης συμμετείχε, υπό την «ομπρέλα» της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με την παρουσία του Προέδρου της Τουριστικής Επιτροπής, κ. Δομένικο Σαγκινέτο, της Ειδικού Συνεργάτη Δημάρχου στα Τουριστικά, κα Άννα Μαρούλη, και εκπροσώπου της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων “ΣΥΡΟΣ”, στην 3η Έκθεση Τουριστικών Προορισμών και Διακοπών «Greek Travel Show» που φέρει την σφραγίδα της ΔΕΘ Helexpo και διεξήχθη από τις 12 – 14 Απριλίου 2019 στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών Helexpo Maroussi.

Το περίπτερο της Σύρου στη διάρκεια του τριημέρου, υποδέχθηκε και ενημέρωσε πλήθος κόσμου για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και το πολυδιάστατο τουριστικό προϊόν της, ως ιδανικό προορισμό καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού υλικού της.

Επιπλέον, υπήρξε δημοσιογραφική κάλυψη του περιπτέρου μας από το κανάλι του Star, όπου παραχώρησε συνέντευξη ο Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής, κ. Σαγκινέτος, αναφορικά με τον Τουρισμό και το Πάσχα στην Σύρο.

Στο πλαίσιο της εν λόγω έκθεσης πραγματοποιήθηκε και το «TOURISM MARKET FORUM», στο οποίο συμμετείχαν, επίσης, οι εκπρόσωποι του Δήμου μας, οι οποίοι συνομίλησαν, για τις διαμορφούμενες τάσεις τουρισμού σε συγκεκριμένες αγορές και για τις δυνατότητες που διαθέτουμε να ανταποκριθούμε σε αυτές, με τους προσκεκλημένους και ομιλητές του εν λόγω forum που ήταν εκπρόσωποι της ταξιδιωτικής αγοράς που εξειδικεύονται στον εισερχόμενο τουρισμό από Αμερική, Κίνα, Ινδία και Κύπρο καθώς και άλλοι που ασχολούνται με θεματικές μορφές όπως ο Θρησκευτικός, Πολιτιστικός, Γαμήλιος, Βιωματικός και Ιατρικός, από Ασία και Ευρώπη.

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here