Βρήκαμε τις πιο ωραίες χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες σε μαγαζί στη Σύρο και σας τις παρουσιάζουμε!

Εάν κι εσείς τραβούσατε τα μαλλιά σας τα προηγούμενα χρόνια όταν ακούγατε τις τιμές από τις λαμπάδες με τα παιχνίδια, φέτος δοκιμάστε την λύση της χειροποίητης λαμπάδας που βρίσκει όλο και περισσότερους υποστηριχτές.

Το Πάσχα πλησιάζει και όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας, θα κρατήσουν όπως κάθε χρόνο την πασχαλινή λαμπάδα τους. Αν λοιπόν θέλετε να πρωτοτυπήσετε, ή απλά να κάνετε πλάκα σε κάποιον φίλο σας.

Η νέα μας συλλογή σε χειροποίητες λαμπάδες για κάθε ηλικία και γούστο είναι εδώ! Όλες ξεχωριστές και πρωτότυπες, δημιουργήθηκαν στο εργαστήριο μας με πολύ έμπνευση και φαντασία!

Ζωγραφισμένες στο χέρι με διάφορες τεχνοτροπίες και διακοσμημένες με τους πιο ευφάνταστους τρόπους ώστε να ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους!

Και φέτος η πιο μεγάλη ποικιλία σε λαμπάδες για όλους! Mε σαπούνι, με κόσμημα, με πίτα-γύρο, με μπύρα, με βότκα, με ύφασμα, με καδρακι, με μαξιλαράκι και με οτι φανταστεί ο νους σας, γίνεται δικιά μας με ιδιαίτερη συσκευασία!

Αυτό το Πάσχα οι αστείες λαμπάδες στο Get Them All στην οδό Βικέλα 10, στην Ερμούπολη της Σύρου, έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και περιλαμβάνουν τα ποιο τρελά και ρεαλιστικά σχέδια με τρόφιμα, γλυκά και ποτά βγαλμένα από την καθημερινότητα! Πίτα γύρος, freddo cappuccino, σάντουιτς, παγωτό και φραπέ είναι λίγα μόνο από τα παράξενα και αστεία σχέδια που βρήκαμε.

Επιπλέον είναι αρκετά οικονομικές και μπορείτε να τις αποκτήσετε με ένα τηλεφώνημα στο 693 06 20 120, μέσω email στην διεύθυνση [email protected].gr ή στο Facebook Get Them All

Χειροποίητες με αγάπη και μεράκι! Στις πιο συμφέρουσες τιμές! Ανακαλύψτε όλα τα σχέδια μας που δημιουργήθηκαν με τα πιο πρωτότυπα διακοσμητικά, τα πιο όμορφα παιχνίδια και πολύ αγάπη!

Σαν νονός και νονά πρέπει να κάνετε το χρέος σας, αλλά ακόμη και να πάρεις λαμπάδα για εσένα. Επειδή όμως φέτος το Πάσχα θέλουμε να νιώσουμε και πάλι παιδιά (και να κρατήσουμε ένα κερί που θα μας φτιάξει τη διάθεση), τρέχουμε να πάρουμε την ξεχωριστή λαμπάδα! Εμείς σου προτείνουμε τις πιο… ιδιαίτερες πασχαλινές λαμπάδες που είδατε ποτέ:

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here