Ο Πέτρος Ραουζαίος, υποψήφιος με το συνδυασμό «Η Σύρος που Αξίζουμε»

0

 

Βιογραφικό

Ο Πέτρος Ραουζαίος γεννήθηκε το  1990 και κατοικεί μόνιμα στη Σύρο. Είναι απόφοιτος του Δ.Ι.Ε.Κ. στο τμήμα Δασοπονίας – Δασολογίας και στο τμήμα Τουρισμού ManagementsMarketing. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στο αθλητικό management, γνωρίζει την αγγλική και γαλλική γλώσσα και είναι κάτοχος πιστοποιητικού πληροφορικής.

Από το 2008 ασχολείται ενεργά ως αθλητικός παράγοντας, μετρώντας πολλές επιτυχίες και κατακτήσεις τροπαίων (πρωταθλημάτων και κυπέλλων), και σήμερα διατελεί  στη θέση του γενικού γραμματέα στον Α.Ο. Σύρου, όπου από το 2015 έως το 2017 ήταν αντιπρόεδρος. Έχει υπάρξει αντιπρόεδρος και γενικός γραμματέας στον Α.Ο. Άνω Σύρου, μέλος του Δ.Σ. στην ομάδα ΑΙΑΝΤΑΣ Σύρου, καθώς και μέλος του Δ.Σ. του Α.Ο. Φοίνικα. Το 2017 – 2018 είχε οριστεί μέλος της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, ενώ  το 2019 εξελέγη μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Α.Ο. Φοίνικα, καθώς επίσης και αντιπρόεδρος της Λέσχης Φίλων Α.Ο. Φοίνικα. Επίσης, υπήρξε εκ των ιδρυτικών στελεχών της ιστορικής επαναδραστηριοποίησης του Α.Ο. Σύρου, μέλος της πρώτης καταστατικής διοίκησης και εκ των ιδρυτικών μελών του Συλλόγου Αποφοίτων και Φίλων του Ιδιωτικού Δημοτικού Σχολείου «Ο Άγιος Γεώργιος», ενώ από το 2019 αποτελεί εκ νέου τακτικό μέλος του εν λόγω Συλλόγου.

Στις εκλογές του 2014 συμμετείχε με τον συνδυασμό «Η ΣΥΡΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ» ως υποψήφιος σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Άνω Σύρου. Υπήρξε γραμματέας της Επιτροπής Δημοτικής Βιβλιοθήκης, ενώ σήμερα είναι μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης και γραμματέας του Δ.Σ. της Ρ.Ε.Δ.Η.Σ.Ε.

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here