Στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Νότιου Αιγαίου η υποψήφια Δήμαρχος Μαρία Καζαντζάκη

Η στενή συνεργασία της νέας δημοτικής αρχής  με την αστυνομία, τόσο για την πρόληψη της παραβατικότητας όσο και για την αντιμετώπιση των κυκλοφοριακών αναγκών του νησιού, είναι άμεση προτεραιότητα , τόνισε η υποψήφια Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης κα Μαρία Καζαντζάκη κατά την επίσκεψή της στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Νότιου Αιγαίου, Ταξίαρχο Ιωσήφ Κανακουσάκη.

Την  επικεφαλής του συνδυασμού «Πρώτα η Σύρος» συνόδευαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι κκ . Μαρία Βλάμη και  Δημήτρης  Μαντζανάρης.

Συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, θέματα γενικής αστυνόμευσης, τροχαίας και ασφάλειας, που αφορούν τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης,  καθώς και η πιθανότητα  επανασύστασης της δημοτικής αστυνομίας.

Η κα Καζαντζάκη  ζήτησε να ενημερωθεί για τους σχεδιασμούς της αστυνομίας ενόψει της τουριστικής περιόδου, προκειμένου να διαφυλαχτεί η ευταξία και να αισθάνονται ασφαλείς τόσο οι επισκέπτες όσο και οι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  To HELLENIC SPIRIT γέμισε...το λιμάνι της Σύρου

Οι συνομιλητές δεσμεύτηκαν για συνεχή επικοινωνία και καλή συνεργασία με στόχο την αντιμετώπιση προβλημάτων και ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

 

Γραφείο Τύπου

Δημοτικού Συνδυασμού

«Πρώτα η Σύρος»