Από τον Πανάγιο Τάφο στην Σύρο και τις Κυκλάδες το Άγιο Φως.
Ολοκληρώθηκε η τελετή άφιξης του Αγίου Φωτός στην Σύρο με ειδική πτήση που ναύλωσε Διευθύνων σύμβουλος του Αμερικανικού Ομίλου ONEX SYROS SHIPYARDS κ. Πάνος Ξενοκώστας.
Λίγο μετά τις 22.00, το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Σύρου, όπου πραγματοποιήθηκε μια σεμνή τελετή για την υποδοχή του.
 
Το αναστάσιμο φως πήρε ο Μητροπολίτης Σύρου κ.κ Δωρόθεος Β’, ενώ στο αεροδρόμιο παρευρέθησαν ο δήμαρχος Σύρου Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, των στρατιωτικών, τοπικών αρχών και πλήθος πιστών.
 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Άγιο Φως παρέλαβε ο Λιμενάρχης Τήνου κ. Αποστολόπουλος ενώ για την Νάξο, τη Μήλο και την Σίφνο το Άγιο Φως, παρέλαβαν πολίτες που έφτασαν με ιδιωτικά σκάφη.

Επιπρόσθετα το Άγιο Φως θα δοθεί και σε Ιερό Ναό των  Καθολικών, ώστε να διανεμηθεί σε όλους τους Καθολικούς Ναούς του νησιού.

Αξίζει να αναφερθεί πως απαγορεύτηκε η είσοδος στον αεροδιάδρομο στα ΜΜΕ και τους φορείς από τους υπεύθυνους του αεροδρομίου, άσχετα ότι εμείς καταφέραμε να βρούμε διέξοδο και να φτάσουμε τελευταία στιγμή στον αεροδιάδρομο από άλλη είσοδο.
 
Θα έπρεπε τουλάχιστον, να σεβαστούμε την ημέρα και τη στιγμή που βρεθήκαμε όλοι εμείς για να καλύψουμε αυτό το σημαντικό γεγονός. Οι ταραξίες, οι γκάγκστερ και οι κακοποιοί βρίσκονται αλλού…
 
Καλή Ανάσταση…
Υ.Γ. Αν ξέραμε ότι θα είχαμε αυτή την αντιμετώπιση θα καθόμασταν σπίτια μας με τις οικογένειες μας.
loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here