Συνάντηση Μαρίας Καζαντζάκη με ιδιοκτήτες ταξί

Το άλυτο, επί χρόνια, πρόβλημα της πιάτσας των ταξί  βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης, που είχε την Πέμπτη 4/4/2019  η υποψήφια δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης  κα. Μαρία Καζαντζάκη,  με τον Πρόεδρο του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί  Σύρου κ. Λευτέρη Βαρθαλίτη και τον Γραμματέα κ. Βαγγέλη Παγίδα.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Πρώτα η Σύρος» κκ  Γιάννης  Σολάρης και Νίκος Γαβαλλάς.

Στη συζήτηση αντηλλάγησαν απόψεις για τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο και καταγράφηκαν προτάσεις, που βελτιώνουν τις συνθήκες εργασίας των αυτοκινητιστών, αλλά και γενικότερα την υφιστάμενη κυκλοφοριακή κατάσταση στην πόλη.

Από την πλευρά της, η κα. Μαρία Καζαντζάκη τόνισε την ανάγκη η δημοτική αρχή να προχωρήσει άμεσα στην χωροθέτηση της πιάτσας των ταξί, τόνισε  την  κοινωνική προσφορά του κλάδου και την συμβολή του στην Τουριστική ανάπτυξη της Σύρου,  και  έθεσε ως προτεραιότητα την δυνατότητα στενότερης συνεργασίας του Σωματείου με την εκάστοτε Δημοτική αρχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Επίσκεψη του Αμερικανού Πρέσβη στην Σύρο

Τα μέλη του συνδυασμού ‘Πρώτα η Σύρος” ευχαρίστησαν τα μέλη της διοίκησης του σωματείου  και δεσμεύτηκαν  ότι από εδώ και στο εξής θα υπάρχουν τακτικές επαφές στα πλαίσια της προσπάθειας του συνδυασμού, να διατηρεί ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας με εκπροσώπους φορέων, κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων για την βελτίωση της ποιότητας ζωής στο νησί μας.