Σαντορίνη: Συνεχίζονται τα έργα αποκατάστασης στο λιμάνι. Επίσκεψη του προϊστάμενου της Π.Υ.Τ. Κυκλάδων Μιχάλη Παράβαλου

1

Την Σαντορίνη επισκέφθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο προϊστάμενος, της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Κυκλάδων, Μιχάλης Παράβαλος.

Εκτός από τα άλλα ζητήματα που αφορούν την τουριστική ανάπτυξη του νησιού, ο κ. Παράβαλος είχε συναντήσεις για το μείζον πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Σαντορίνη και δεν είναι άλλο από την τραγική κατάσταση των λιμενικών εγκαταστάσεων του Αθηνιού μετά και τις τελευταίες κατολισθήσεις και εκτεταμένες καταστροφές.

Ο κ. Παράβαλος, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Θήρας, επισκέφθηκε την τοποθεσία του λιμανιού η οποία μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος περαιτέρω κατάρρευσης και εκφράστηκε έντονος προβληματισμός για το πόσο θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά την τουριστική σαιζόν του νησιού η υφιστάμενη κατάσταση.

Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι τα έργα αποκατάστασης ξεκίνησαν, τα συνεργεία έχουν πιάσει δουλειά και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι κατά την θερινή περίοδο η εικόνα του λιμανιού θα βελτιωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο.

Τα έργα συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον…

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here