Καθώς η νέα τουριστική περίοδος του 2019 έχει ξεκινήσει με τις κρουαζιέρες να καταφθάνουν καθημερινά και τους επισκέπτες να αυξάνονται, ο Δήμος Μυκόνου προκειμένου να εξασφαλιστεί η ελεύθερη όδευση των πεζών στον παραδοσιακό οικισμό με ασφάλεια και άνεση καλεί τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις να δείξουν τον απαραίτητο σεβασμό τηρώντας τις ισχύουσες αποφάσεις για την είσοδο στον παραδοσιακό οικισμό της Χώρας.

Παράλληλα, ενημερώνει πως η είσοδος στον παραδοσιακό οικισμό της Χώρας από τα σημεία ΟΤΕ, Λάκκα και Αλευκάντρα απαγορεύεται για τα επιβατικά οχήματα και δίκυκλα, εφόσον δεν διαθέτουν άδεια, ενώ για τα επαγγελματικά οχήματα ισχύει το προκαθορισμένο ωράριο τροφοδοσίας 6 π. μ. (πρώτη είσοδος) – 11 π. μ.(τελευταία έξοδος).

Άδεια εισόδου επιβατικών οχημάτων και δικύκλων στον παραδοσιακό οικισμό της Χώρας, από τα σημεία ΟΤΕ, Λάκκα, Αλευκάντρα και Μύλους, θα χορηγείται μόνο σε όσους πληρούν τις προϋποθέσεις και υποβάλουν άμεσα σχετικό αίτημα με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στον Δήμο Μυκόνου. 

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here