Μοναδικός απών ήταν ο κ. Δημήτρης Λοτσάρης, ο οποίος σε ανακοίνωσή του, δήλωσε ότι δεν θα παρευρεθεί στη συνάντηση.

Στην προγραμματισμένη για χθές (22/4) συζήτηση σχετικά με τους όρους διεξαγωγής του debate, ο κ. Δημήτρης Λοτσάρης επέλεξε να ακολουθήσει τις οδηγίες του επικοινωνιολόγου του και να είναι «απών».

Μάλιστα, για την απόφασή του να μη συμμετάσχει στη συνάντηση, χρησιμοποίησε ως δικαιολογία την «μη έγκαιρη ενημέρωσή του», την ώρα που στο Δημαρχείο Άνδρου παρευρέθηκαν όλοι οι υπόλοιποι επικεφαλής των συνδυασμών.

Ο ισχυρισμός του κ. Λοτσάρη ότι δεν έδωσε το «παρών» σε ένδειξη διαμαρτυρίας, δεν μας εκπλήττει και σε συνδυασμό με το συνολικό περιεχόμενο της δημόσιας ανακοίνωσης του, γίνεται εμφανές ότι όχι μόνο απέφυγε τεχνηέντως να παρευρεθεί στη σημερινή συνάντηση, αλλά επιθυμεί να καλλιεργήσει κλίμα αντιπαλότητας ενόψει εκλογών.

Παρόμοια με την τακτική πόλωσης του συμπαραστάτη και συναγωνιστή επικοινωνιολόγου του.

Δυστυχώς, ο κ. Λοτσάρης και οι ανακοινώσεις του, με σύμμαχο τον κ. “Απίθανο” της γκρίζας ζώνης και τα δημοσιεύματα του site του, επιδιώκουν συστηματικά τη δημιουργία πόλωσης τόσο μεταξύ των υποψήφιων συνδυασμών, όσο και μεταξύ του Ανδριώτικου λαού.

Η νέα ανακοίνωση του συστήματος Λοτσάρη Μπασαντή αποτελεί ένα δείγμα του πνεύματος «συνεργασίας» που θα ήθελαν να εφαρμόσουν “αύριο” στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Οι διχαστικές τακτικές τους ξεπερνούν τα όρια της πόλωσης.

Από την πλευρά μας, δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε αυτού του είδους τις διχαστικές πολιτικές, ούτε θα μπούμε σε διαδικασία αντιπαράθεσης.

Διαφυλάττουμε τις δημοκρατικές διαδικασίες, θωρακίζοντας τη δική μας στάση και διατηρώντας την ακεραιότητα του συνδυασμού μας.

Εξαρχής δηλώσαμε θετικοί στη διενέργεια πολιτικού διαλόγου και φροντίζουμε εμπράκτως για την αρτιότερη διεξαγωγή του debate, όπως ορίζουν οι δημοκρατικές διαδικασίες.

Σε ένδειξη των θετικών μας προθέσεων, ζητήσαμε την παρουσία όλων των επικεφαλής για τη συζήτηση σχετικά με τους όρους διεξαγωγής του debate, όρους στους οποίους θα συναινούν όλοι οι υποψήφιοι.

Με γνώμονα ότι οι συνεργασίες είναι απαραίτητες προς όφελος των δημοτών μας, η δημοτική μας παράταξη δεν συμμετέχει επ ουδενί σε άγονες διαιρέσεις και επικίνδυνες περιχαρακώσεις.

Όσοι επιλέγουν τις ανούσιες αντιπαραθέσεις, τις κινήσεις εντυπωσιασμού και τις συσπειρώσεις μέσω διχαστικής πόλωσης, θα κριθούν αναλόγως από τους ψηφοφόρους της Άνδρου!

Ο συνδυασμός μας εκπροσωπώντας επάξια την Άνδρο μας, πιστός στις δημοκρατικές διαδικασίες, σεβόμενος τις αξίες της αλήθειας και της ειλικρίνειας και προσπαθώντας μέσα από σκληρή δουλειά, διεκδικεί εκ νέου την αμέριστη εμπιστοσύνη του λαού της Άνδρου με μια ξεκάθαρη και ισχυρή εντολή.

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here