Χωρίς Εβάντρο στην Κομοτηνή ο Φοίνικας

Χωρίς το βαρύ… πυροβολικό του θα αγωνιστεί ο Φοίνικας στο αυριανό παιχνίδι με την ΑΕ Κομοτηνής για την 21η αγωνιστική της Volley League.

Ο Βραζιλιάνος ακραίος δεν ταξίδεψε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή για την ακριτική πόλη, καθώς του επιβλήθηκε ποινή μίας αγωνιστικής για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και τον διαπληκτισμό που είχε με τον πρώτο διαιτητή κ. Μυλωνάκη (άραγε διαιτητής θα τιμωρηθεί ποτέ σε αυτό το πρωτάθλημα;;;)

Παράλληλα ο Εβάντρο τιμωρήθηκε και με πρόστιμο 300 ευρώ, ενώ άλλα 150 ευρώ πρόστιμο θα πληρώσει ο Φοίνικας για την ολιγόλεπτη διακοπή που είχε σημειωθεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η σχετική απόφαση του αθλητικού δικαστή αναφέρει:

Η πρόεδρος του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου ΕΣΑΠ λαμβάνοντας υπ’ όψη τους ισχυρισμούς του εγκαλούμενου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία Α.Ο.Φοίνικας Σύρου και του αθλητή

Εβάντρο Ντίαζ Σόουζα καθώς και από την εκτίμηση των εγγράφων της σχηματισθείσας δικογραφίας για τα όσα έγιναν στον αγώνα Α.Ο.Φοίνικας Σύρου – Παναθηναϊκός Α.Ο. στις 13/3/2019 για την 20η αγωνιστική:

Επιβάλλει:Α. Στο Α.Ο.Φοίνικας Σύρου την ποινή της έγγραφης σύστασης με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο και χρηματικό πρόστιμο ποσού 150 ευρώ (άρθρο 17 παρ. 2 περ. Α υποπερ. α και β του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Ε.Σ.Α.Π.), καθόσον το περιγραφόμενο στα ως άνω έγγραφα και αποδιδόμενο στο εν λόγω σωματείο παράπτωμα της διακοπής του τρίτου (3ου) σετ του αγώνα για τρία (3) λεπτά, επειδή οι φίλαθλοι αυτού πέταξαν χαρτάκια εντός του αγωνιστικού χώρου, δεν χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερης βαρύτητας, ώστε να καθίσταται ιδιαιτέρως δυσφημιστικό για το άθλημα της πετοσφαίρισης, αλλά κρίνεται ως μεμονωμένο περιστατικό, το οποίο δεν οδήγησε στην πρόκληση επεισοδίων, ενώ μετά τις απαιτούμενες συστάσεις ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά.

Β. Στον αθλητή Εβάντρο Ντίαζ Σόουζα την ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας, ήτοι αυτής που ακολουθεί της γνωστοποίησης σε αυτόν της παρούσας απόφασης, καθώς και χρηματική ποινή ποσού 300 ευρώ, σύμφωνα με τα άρθρα 3 α και γ του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού ΕΣΑΠ, για το αποδιδόμενο σε αυτόν παράπτωμα της αποβολής του από τον αγώνα, συνεπεία προσβλητικής και ανάρμοστης συμπεριφοράς του, που αναγράφηκε στο φύλλο αγώνα, απορριπτομένων των διαλαμβανομένων στο υπόμνημά του ισχυρισμών ως αβασίμων.

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here