Συριανό Καρναβάλι “Γεώργιος Σουρής”: Αποκριάτικο ξεφάντωμα στην Ερμούπολη! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Με την μεγάλη παρέλαση στους δρόμους της Ερμούπολης κορυφώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής οι εκδηλώσεις του Συριανού Καρναβαλιού "Γεώργιος Σουρής"!

Συριανό Καρναβάλι “Γεώργιος Σουρής”: Αποκριάτικο ξεφάντωμα στην Ερμούπολη (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Με την μεγάλη παρέλαση στους δρόμους της Ερμούπολης κορυφώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής οι εκδηλώσεις του Συριανού Καρναβαλιού “Γεώργιος Σουρής”!

Αθρόα συμμετοχή, κέφι στα ύψη και διάθεση για ένα μεγάλο αποκριάτικο ξεφάντωμα χαρακτήρισαν και φέτος το Συριανό Καρναβάλι “Γεώργιος Σουρής”, με την Ερμούπολη να παίρνει την σκυτάλη από την χθεσινή παρέλαση στην Άνω Σύρο.

Με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό, 19 ομάδες με συνολικά πάνω από 1200 συμμετέχοντες παρέλασαν στους δρόμους του κέντρου (λιμάνι, παραλία, πεζόδρομο) και κατέληξαν στην πλατεία Μιαούλη όπου παρουσίασαν τα ευφάνταστα χορευτικά τους!

Καρναβαλιστές κάθε ηλικίας, από λίγων μηνών μέχρι και πάνω από 70 ετών, χόρεψαν, διασκέδασαν και ξεφάντωσαν για ακόμη μία χρονιά στον θεσμό του Συριανού Καρναβαλιού που χρόνο με το χρόνο μεγαλώνει και έχει κερδίσει επάξια την θέση του ανάμεσα στα κορυφαία καρναβάλια της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Η στυλίστρια των celebrities στην Σύρο!

Χιλιάδες ήταν οι κάτοικοι του νησιού, αλλά και οι πολλοί επισκέπτες που βρέθηκαν στη Σύρο για το τριήμερο, που παρακολούθησαν την μεγάλη παρέλαση.

Εξαιρετικοί για ακόμη μία φορά ήταν οι παρουσιαστές του Καρναβαλιού Γιώργος Ρούσσος και Μαριάννα Βακονδίου, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψαν για άλλη μία χρονιά τα σατυρικά δρώμενα του Γεωργίου Σουρή, τον οποίο ενσάρκωσε και φέτος ο ηθοποιός Γιώργος Μιχαλάκης.

Μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης, ακολούθησε πάρτι στους κεντρικούς πεζόδρομους.

Επειδή όμως στην προκειμένη περίπτωση “τα πολλά λόγια είναι φτώχεια” απολαύστε το φετινό Συριανό Καρναβάλι μέσα από τον φακό και τις κάμερες του cyclades24!

Για την ζωντανή μετάδοση του Συριανού Καρναβαλιού “Γεώργιος Σουρής” 2019 ευχαριστούμε τους εξής χορηγούς:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  9ο Πανκυκλαδικό Συνέδριο Συλλόγων Γυναικών Κυκλάδων