Υποψηφιότητα έκπληξη με το συνδυασμό του Γιώργου Μαραγκου! Διαβάστε ποιος είναι

0
παρουσιαστής, καντίνα, παραλία, Άνδρος

Υποψήφιο έκπληξη και σημαντική κίνηση στην σκακιέρα ενόψει των δημοτικών εκλογών ανακοίνωσε σήμερα ο συνδυασμός του νυν δήμαρχου Σύρου-Ερμουπολης Γιώργου Μαραγκού, «Η Σύρος που Αξίζουμε»

Το cyclades24 από το μεσημέρι σας είχε ενημερώσει για την υποψηφιότητα του αρχιπλοιάρχου (εν αποστρατεία) του Λιμενικού Σώματος, Νικόλαου Σκευοφύλακα, η θητεία του οποίου συνοδεύτηκε με σημαντικότατες επιτυχίες στο Σώμα.

Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν, καθώς η υποψηφιότητα του κ. Σκευοφύλακα ανακοινώθηκε επίσημα εντός της ημέρας.

Στην μακροχρόνια σταδιοδρομία του, ο κ. Σκευοφύλακας υπήρξε Λιμενάρχης στην Σύρο (2010-2014) και παλαιότερα στην Σαντορίνη (2001-2004) και την Σάμο, με Λιμενικές αρχές δικαιοδοσίας την νήσο Ικαρία και τους Φούρνους  με εξαιρετικό έργο και άκρως επιτυχημένη θητεία.

Επίσης Υπηρέτησε Διοικητής στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού/Πλοιάρχων/Σύρου και στην Αλβανία, ως Σύνδεσμος Αξιωματικός στα πλαίσια του προγράμματος Αναπτυξιακής Συνεργασίας (HELLENIC AID)

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο κ. Σκευοφύλαξ υπηρέτησε στην νευραλγική θέση της υπηρεσίας Εσωτερικών υποθέσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και στην 1η ΠΕΔΙΛΣ (ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ) ως Υποδιοικητής.

Ήταν Κυβερνήτης στα ΠΛΣ-111, ΠΛΣ-116 ΚΑΙ ΠΛΣ-122 και μάλιστα ήταν από τους πρώτους κυβερνήτες που πήγαν την νύχτα της κρίσης στα Ίμια.

Ακόμα, υπηρέτησε ως Διευθυντής Ελέγχου Διαχείρισης Ασφάλειας Πλοίων και Λιμενικών Εγκαταστάσεων του Κλάδου Επιθεώρησης Πλοίων, ενώ το 2017 ήταν διοικητής της 6ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος με έδρα την Σύρο.

διοικητής 6ης Περιφερειακής Διοίκησης, Λιμενικό, πλοίαρχος, Νίκος Σκευοφύλακας, Σύρος