Νίκος Λειβαδάρας: «Αγωνιζόμαστε για την επόμενη μέρα στο νησί μας»

0

«Το πλοίο των Ανοιχτών Οριζόντων βρίσκεται πλέον μεσοπέλαγα και ταξιδεύει με σταθερό ρυθμό προς το λιμάνι της επόμενης μέρας για το νησί μας», είπε, μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, Νίκος Λειβαδάρας κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του συγκέντρωσης στην έπαυλη Τσιροπινά της Ποσειδωνίας το απόγευμα της Τετάρτης.

Επίσης, στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν ακόμη 36 υποψήφιοι του συνδυασμού «Ανοιχτοί Ορίζοντες για την Σύρο», φτάνοντας συνολικά τους 81.

Παράλληλα, παρουσιάστηκαν οι θέσεις και οι προτάσεις του συνδυασμού για την περιφέρεια της Σύρου, όπως και το πλάνο για τη λειτουργία των Κοινοτήτων.

«Αγωνιζόμαστε ώστε η Επόμενη Μέρα να μας βρει όλους ενωμένους και προσανατολισμένους στον κοινό μας σκοπό που δεν είναι άλλος από την ευημερία του νησιού μας. Αγωνιζόμαστε ώστε η Επόμενη Μέρα να είναι η αρχή μιας νέας αντίληψης για την τοπική αυτοδιοίκηση στο νησί μας όπου η συνεργασία, ο διάλογος και η συναίνεση θα αποτελούν τον οδηγό όλων των ενεργειών μας. Την επόμενη μέρα των επερχόμενων εκλογών, δημιουργείται ένα νέο περιβάλλον, που ενισχύει τη δημοκρατία στις αποφάσεις των τοπικών κοινοτήτων, ένα περιβάλλον μεγαλύτερης ευθύνης για όλους
μας» , τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος.

«Για την πραγματοποίηση τους, Περιμένω και Περιμένουμε, όλοι σας, ο καθένας προσωπικά να συμμετέχει ενεργά στη λήψη αποφάσεων σε συνεργασία με τα Τοπικά Συμβούλια. Η συμβολή σας είναι ουσιαστική. Συμμέτοχοι της όλη προσπάθειας», είπε καταλήγοντας ο κ. Λειβαδάρας.

Στην Έπαυλη Τσιροπινά παραβρέθηκαν υποψήφιοι και υποστηρικτές του συνδυασμού, με τον Νίκο Λειβαδάρα και τους συνεργάτες του να στέλνουν μήνυμα αισιοδοξίας για νίκη στις εκλογές του Μαΐου.