Αλίκη Λεονταρίτη

Λεονταρίτη Κλεονίκη (Αλίκη)

Γεννήθηκα στη Σκόπελο, το νησί των Β. Σποράδων, αλλά από τους πρώτους μήνες της ζωής μου εγκατασταθήκαμε  με την οικογένεια μου στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσα.

Αποφοίτησα από το 16ο Λύκειο Αθηνών και σπούδασα σε ιδιωτική σχολή, σε τμήμα οργάνωσης γραφείου και γραμματειακής υποστήριξης, όπως  και σε τμήμα βοηθών λογιστών. Σπούδασα management  και είμαι κάτοχος
πιστοποιητικού εξειδίκευσης (Ανάπτυξη ικανοτήτων στελεχών επιχειρήσεων) από το Κ.Ε.Κ. του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2014 ξεκίνησα σπουδές στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Α.Π.ΚΥ), στο τμήμα Ελληνικός Πολιτισμός.

Έχω συμμετάσχει  σε σημαντικό αριθμό  σεμιναρίων με θέματα Αρχών Διοίκησης και Επιχειρηματικότητας, Τεχνολογίες Πληροφορίας, Σύγχρονες Τεχνικές Διοίκησης και Επικοινωνιακής Πολιτικής.

Εργάστηκα  ως διοικητική υπάλληλος στο  Ιατρικό, Ερευνητικό και Διαγνωστικό Κέντρο Αθηνών «Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ». Το 1989 εγκαταστάθηκα με την οικογένεια μου στη Σύρο, όπου και ανέλαβα  τη διεύθυνση  του υποκαταστήματος  του ίδιου διαγνωστικού  κέντρου  έως το 1995. Από το ίδιο έτος έως το 2001 ήμουν ιδιοκτήτρια εμπορικού καταστήματος στο νησί. Από το 2003 έως το 2014 εργάστηκα ως ειδικός συνεργάτης Δημάρχου, υπεύθυνη τμήματος δημοσίων σχέσεων  και επικοινωνίας στον πρώην Δήμο Ερμούπολης και σημερινό Δήμο Σύρου – Ερμούπολης. Από το 2016 απασχολούμαι στην ατομική επιχείρηση του παιδιού μου ως αμισθί σύμβουλος σχεδιασμού και οργάνωσης εκδηλώσεων.

Μέχρι σήμερα έχω διατελέσει μέλος  συμβουλίων   σε αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους του νησιού μας, παραμένοντας ενεργό μέλος,  αλλά και με παράλληλη διαρκή συμμετοχή  σε ομάδες με εθελοντική δράση.

Είμαι παντρεμένη με τον ιατρό Διονύση Λεονταρίτη και έχουμε μια κόρη την Ίριδα.

loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here