Στη Ρόδο ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να στηρίξει την υποψηφιότητα του Γιώργου Χατζημάρκου

0
Κυριάκος Μητσοτάκης

Ανοιχτό κάλεσμα προκειμένου να κερδηθεί η μάχη της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου μέσα από τη στήριξη της υποψηφιότητας του Γιώργου Χατζημάρκου αλλά και ο μεγάλος στόχος που δεν είναι άλλος από το να γίνει η Νέα Δημοκρατία κυβέρνηση, όποτε κι’ αν γίνουν εκλογές, αναμένεται να απευθύνει από την Ρόδο, σε ειδική εκδήλωση, που προγραμματίζεται για το πρωί της 6ης Μαρτίου 2019, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr, ο κ. Μητσοτάκης, προγραμματίζει συγκεκριμένα να επισκεφθεί τη Ρόδο το πρωί της 6ης Μαρτίου 2019, ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει, λόγω και των προβλημάτων που υπάρχουν στις πτήσεις εσωτερικού για την υλοποίηση του βεβαρημένου προγράμματος επισκέψεών του, αν θα παραμείνει στο νησί και την 7η Μαρτίου για τον πανηγυρικό εορτασμό της ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την μητέρα Ελλάδα.

Με αφορμή την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Σύρο, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου σε χώρο, που ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί, όπου ο κ. Μητσοτάκης θα απευθύνει στο ακροατήριο το μήνυμά του για συστράτευση για να πάει η Ελλάδα μπροστά. Ομιλία προγραμματίζεται να πραγματοποιήσει και ο κ. Γιώργος Χατζημάρκος. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει εκφράσει σε όλους τους τόνους ότι στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι να αναδειχθεί νικήτρια και στις 13 περιφέρειες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here