Σύρος: Το πόρισμα του ιατροδικαστή “έριξε φως” στα αίτια του θανάτου του 67χρονου Καθηγητή

3
Πένθος, Άνδρος, θάνατο 40χρονης, υπαλλήλου στο Δήμο

Φως στα αίτια θανάτου του 67χρονου που εντοπίστηκε νεκρός στην αυλή του διπλανού σπιτιού, στην περιοχή της Βάρης, έριξε η νενομισμένη νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε επί της σορού του.

Σύμφωνα με τη νεκροψία που διενήργησε ιατροδικαστής, ο θάνατος το 67χρονου οφείλεται σε Έμφραγμα στεφανιαίας νόσου αναιρώντας τις πρώτες εκτιμήσεις και τις εικασίες των αστυνομικών αρχών περί πτώσης από ύψος.

Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι ο άτυχος 67χρονος -οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην Συριανή κοινωνία- δεν αισθάνθηκε καλά και έχασε ακαριαία τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος.

Επειδή λοιπόν σεβόμαστε  τη μνήμη του και συμπονούμε τους οικείους του, δημοσιεύουμε την απάντηση της νεκροψίας ως προς αποκατάσταση της αλήθειας ώστε κανείς συμπολίτης μας να μην έχει τη παραμικρή αμφιβολία για τα αίτια του θανάτου του.

Άφησε το στίγμα του ως άνθρωπος με αξίες ήθος, πολιτισμό και θέληση ζωής και ως πατέρας των δύο παιδιών τα οποία μεγάλωσε με πολύ φροντίδα και αγάπη.

Τέσσερις δεκαετίες μαθητών των Κυκλάδων πέρασαν από τα χέρια του και η εκτίμηση που έτρεφαν προς το πρόσωπο του τόσο οι μαθητές όσο και οι καθηγητές ήταν μεγάλη, προκαλώντας θλίψη στη τοπική κοινωνία της Σύρου και της Τήνου, απο την οποία είχε καταγωγή.

Υπενθυμίζεται ότι ο 67χρονος εντοπίστηκε από οικογενειακό του πρόσωπο τις πρώτες πρωινές ώρες.

Για άλλη μια φορά εκφράζουμε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια τους εκλιπόντος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here